13 december 2009

*Trumvirvel* ...nej inte riktigt än...

...tänker inte ens börja med att klaga på datorn, den fungerar FORTFARANDE inte som den ska men bara för att det är lucia idag tänker jag faktiskt trotsa mig själv och lägga ut ett foto på ett hyfsat nyscrappat alster *därav trumvirveln* trots att det inte är redigerat eller beskuret men jag bjuder på det idag, annars lär det väl aldrig komma något nytt inlägg här :)
En "hjärtask" fylld med choklad...

Har gått ett antal dagar sedan sist men denna veckan kan sammanfattas med - nässpray, alvedon samt högläge under huvudet - jag har varit hemma med en öroninflammations-sjuk son. Nu är han pigg och glad igen och återgår till skolan imorgon och vardagen återgår till sitt normla SKÖNT. Helgen däremot har gått i julens tecken, pepparkaksbak, pepparkakshus utsmyckning, knäckkok, ischoklad tillverkning, julgrupper har planterats samt dekorerats, scrappat, lussat (inte jag då utan barnen) stickat en hel del, både julklappar och eget, druckit kaffe och fikat med nära och kära, glögg i massor ,en massa mys med barnen helt enkelt, jo, jag har målat en stol också och lite ljusstakar... men nu längtar jag efter maken som har befunnit sig i landets södra delar hela helgen.
Ha en mysig söndagkväll.

4 kommentarer :

Pimmi sa...

Du har då verkligen inte legat på latsidan vill jag lova, tänk om jag bara kunde få en 10-del av din energi just för tillfället. Kan du posta den i ett kuvert och skicka den till mig?Den behövs. Kram på dig /Svägerskan.

Erica sa...

Vilken ljuvlig ask!!! Ser ut som en av Panduros askar? Har en liknande som jag totalt misslyckades med.. vad fint DU gjort!!

Kram, Erica

Catta sa...

*slurp* jag blev sugen på choklad!
Kram Catta

Anna sa...

Vilken vacker ask, superfin! Gillar ditt val av färger....och du är så duktig på att dekorera allting på ett stilfullt sätt!