29 december 2009

Snart är 2010 här

Julen den kom och den gick... tomtarna har redan blivit nedpackade i sina kartonger ikväll och får nu snällt vänta ett år till innan dom får se dagsljuset, några finns faktiskt kvar uppe i barnens rum - lite snäll måste man ju vara. Nu finns endast stjärnor och ljusstakar kvar i fönstrena men hur länge det återstår att se. Granen ligger dåligt till den också eftesom ljusslingan verkar ha gjort sitt...

Nu ser jag fram emot ett härligt nyårsfirande tillsammans med glada vänner. Ett helt nytt år har vi nu framför oss och tänk vad många oskrivna blad som finns att fylla där.
Året som gått vet jag inte riktigt vart det har tagit vägen, det har gått så oerhört fort men ett roligt och givande år har det varit. Sonen har börjat förskoleklass, dottern böt dagisavdelning, jag blev faster igen till en liten kille, jag har"tjuvat till mig" storasystern (2år) i den familjen som vi bara ÄLSKAR att ha omkring oss. Fullt av bus och mysiga samtal bjuder hon på, mina barn och denna lilla tjej leker så bra och hennes kramar går inte av för hackor. Härliga skoterutflykter, plattläggning på tomten, sommardagar på stugan med aborrmete och pocketläsning. Stickade sockor, sjalar, mössor, boleros, grytunderlägg, scrappade kort, LO, alter, fota, fota, och åter fota... listan på skapade saker kan göras lång. Det känns som om året 2009 har gått i kreativitetens tecken för min del och jag hoppas 2010 fortsätter lika kreativt.

Därmed vill jag önska Er ett fortsatt kreativt 2009 och ett ännu mera kreativt 2010, men kom ihåg en VIKTIG sak, att vara kreativ ska vara ROLIGT, det ska inte kännas som något krav eller måsten.

Avslutar det här året med en LO på sonen som står med paraply i vattenspridarens vattenstrålar. LO:n är scrappad efter en skiss som Karros skräpbook hörna själv hade ritat. Passade på att använda mig av Tim Holts spindelnätsmask eftersom både shortsen och paraplyet är spindelmannen.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Gott nytt år Karolina! Hoppas verkligen du fortsätter i samma anda, både på jobbet o hemma. Ha det gott! /Monica

Erica sa...

Gott nytt år Karolina!!

Snygg LO!

Kram, Erica