2 december 2009

En liten stuga.

Finns fortfarande inget nytt att visa i scrapväg, färdiga alster börjar ligga på hög men fortsatt problem med datorn gör att inget nytt går att visa här.
I somras nämnde jag här på bloggen att maken fick ryggskott och vi var bara på hemmaplan under en veckas tid och att det då började klia i mina pysselfingrar. En lekstuga skulle det bli, vår "friggeboda" på 10kvm fick sig en omgång med tjock fin vit lasyr, rött tyg med vita prickar fick utgöra det största blickfånget och det blev så där lagomt gulligt och mysigt.

Soffan är en "vuxensoffa" som är alldeles lagom att sitta på när mamma och pappa vill inta en riktig kopp kaffe och bara mysa med barnen, ja en och annan virkad bakelse kan man också bli serverad.
Väggen bakom bordet är väldigt stor i förhållande till möblerna så där ska till sommaren hängas upp egenhändigt målade tavlor av barnen.

Kunde bara inte motstå denna prickiga servis när jag såg den i barnaffären, den skulle liksom bara stå där på hyllan i lekstugan och inte stå kvar i butiken :)


Nu åter till scrappandet som faktiskt känns riktigt roligt, har varit svårt med "pappersinspirationen" ett tag men nu rivs och chalkas det för fullt...
3 kommentarer :

♥ Fyra årstider sa...

Tack för hejar ropen. Gud vad gulligt du har gjort.
Kram Lotta

Catta sa...

Men så fint! DÄR har jag aldrig blivit bjuden på kaffe =) Du är bra på att göra det mysigt för din familj! Vi ses imorrn, med bägge armar i behåll!
Kram C

Erica sa...

Köket är helt underbart, vilken lycka för en liten flicka eller pojke att leka där kan jag tro.
Så läckert med det rödprickiga!!

Kram, Erica