30 december 2008

Minnet är bra - men kort!

Ibland är man visst mer eller mindre förvirrad av sig...
I föregående inlägg skrev jag att korten till dagisfröknarna aldrig blev fotade, men inte stämde det inte, när jag nu på morgonen satt och gick igenom alla fotografierna som jag har tagit från det att jag fick min kamera fram tills julafton - ska meddela att det rör sig om ca 1500foton *harkel* - så dyker detta foto upp, jag har alltså visst tagit kort på det men jag kommer bara inte ihåg det. Mån tro vart detta ska sluta?
Korten såg ut så här, alla såg likadana ut förutom blingstenarna som hade olika utföranden-(TACK Ingela för att du erbjöd dig att fota och skicka till mig, upskattas mycket:) Stämpel: Magnolia (2007 julkollektion)

Igår satt jag och surfade runt bland alla härliga bloggar för att insupa inspiration, känner att jag behöver det, jag är SÅ scrapsugen men jag vet inte var jag ska börja eller vad jag ska göra. Har gjort 3kort på beställning men det jag är sugen på är att sätta fingrarna i är en härlig LO med massor av dekortationer eller ett minialbum... Har mycket nytt material att bita i men jag kommer bara inte igång *suck*


25 december 2008

Här kommer några kort som för ett tag sedan har gått iväg till dess olika beställare men jag har inte hunnit med att lägga ut dom här på bloggen, dessvärre upptäckte jag nu också att två kort samt en chokladkaka aldrig har blivit fotade , inte heller dagsifröknarnas Tack-kort kom med på bild.

Varsågoda här kommer en liten kortkavalkad:








Sen så har jag fått pippi på att sticka halsdukar/sjalar, denna fick svärfars sambo i julklapp och hon blev så glad :)

Vill önska er ALLA en god fortsättning och hoppas att ni myser med nära och kära och bara vilar upp Er nu under dom lediga dagarna.


18 december 2008

Ett dopkort i inte så typiskt "flickiga" färger men jag kunde inte låta bli att göra det åtminstonde lite flickigt genom att sätta dit ett hänge med en prinsesskrona. Lite juligt blev det nog också eftersom hon döptes på självaste luciadagen :)

stämpel: Magnolia
Sen till en fiskande femtioåring (ursäkta den usla fotograferingen, grynigare än så här kan det nog inte bli)
Stämpel: hÄnglar & stÄnglar,
och till sist till en mamma som också har fyllt år

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar

Idag står knäckkok, pepparkakshusbygge, sy kanterna på juldukarna samt att sticka det sista på en av julklapparna på mitt och barnens schema, det känns att julen närmar sig nu och det är ju så mysigt.

15 december 2008

12-dagars sammanfattning!

12 dagar!, förstår ni?, 12 dagar!!! Usch och fy för mig vad dålig jag har varit på att uppdatera denna blogg men det var det där med tiden nu igen, dygnet har alldeles för få timmar och jag skulle vilja ha minst det dubbla, jag tror att jag ska skriva upp det på önskelistan och lämna det till tomten när han kommer förbi nästa gång. På tal om tomten så skrev jag i ett tidigare inlägg att jag hade varit och beställt min julklapp (och kommande 30års present) och att jag längtade tills tomten skulle komma... HAN HAR KOMMIT NU!!!


En ny fin kamera med "lite" fler funktioner och bättre skärpa än den gamla, ett extra objektiv och lite smått och gott blev resultatet och det är ju SÅ kul att bara få leka och lära känna denna nya vän nu och det är ju inte gjort på en handvändning :)

Inte ska ni tro att jag har legat på latsidan när det gäller pysslandet heller, flertalet kort är gjorda och de flesta är nu levererade och några kan jag visa här nu.




Fick en förfrågan om jag hade några julkort till försäljning så några sådana gjorde jag också, och snipp, snapp, snut så var alla slut :)



Badrummet börjar nu likna ett badrum igen och det är SÅ kul och det blir ju så fint, vitt,vitt och vitt samt lite grått och svart det är färgerna sedan blir lite knallrött, orange, lila eller vad man nu känner för som komplementsfärger när man byter handdukar, mattor, tvålpumpar - ja ni fattar vad jag menar va!
Idag är jag hemma med en febrig liten tjej och idag ska jag försöka få tid till att vika lite påsar till jul för nu närmar det sig, 18 påsar ska det bli :)
Fortsättning följer, jag lovar, och denna gången ska det inte bli 12 dagar tills jag uppdaterar igen.

3 december 2008

Oj,oj,oj!!! Inte duggar det tätt med inlägg i denna blogg just nu, pysslar på för fullt men ingenting som kan visas här riktigt ännu, det är många mottagare som måste få sina kort levererade först.

Ett litet kort kan jag visa, men så mycket mera blir det inte idag :(
Juldoften sprider sig i huset för idag har det redan bakats pepparkakor (kl är nu 10,15 på fm) så nu fortsätter vi med saffran och andra gosaker.
Inväntar mattläggaren gör vi också för att sedan kunna fortsätta själva i badrummet och en skrubb i anslutning till badrummet ska få sitt tak och väggarna vitmålade några varv förhoppningsvis hinner jag med det idag :) Som ni märker så är det FULLT upp!
Igår gjorde jag dessutom bort nästan ALLA julklappar, hade en heldag för mig själv på stan (gulliga svägerskan tog hand om barnen ) och det roligaste av allt var nog att jag har beställt min egen julklapp LÄNGTAR TILLS DEN KOMMER...... tomten alltså:)