15 december 2008

12-dagars sammanfattning!

12 dagar!, förstår ni?, 12 dagar!!! Usch och fy för mig vad dålig jag har varit på att uppdatera denna blogg men det var det där med tiden nu igen, dygnet har alldeles för få timmar och jag skulle vilja ha minst det dubbla, jag tror att jag ska skriva upp det på önskelistan och lämna det till tomten när han kommer förbi nästa gång. På tal om tomten så skrev jag i ett tidigare inlägg att jag hade varit och beställt min julklapp (och kommande 30års present) och att jag längtade tills tomten skulle komma... HAN HAR KOMMIT NU!!!


En ny fin kamera med "lite" fler funktioner och bättre skärpa än den gamla, ett extra objektiv och lite smått och gott blev resultatet och det är ju SÅ kul att bara få leka och lära känna denna nya vän nu och det är ju inte gjort på en handvändning :)

Inte ska ni tro att jag har legat på latsidan när det gäller pysslandet heller, flertalet kort är gjorda och de flesta är nu levererade och några kan jag visa här nu.
Fick en förfrågan om jag hade några julkort till försäljning så några sådana gjorde jag också, och snipp, snapp, snut så var alla slut :)Badrummet börjar nu likna ett badrum igen och det är SÅ kul och det blir ju så fint, vitt,vitt och vitt samt lite grått och svart det är färgerna sedan blir lite knallrött, orange, lila eller vad man nu känner för som komplementsfärger när man byter handdukar, mattor, tvålpumpar - ja ni fattar vad jag menar va!
Idag är jag hemma med en febrig liten tjej och idag ska jag försöka få tid till att vika lite påsar till jul för nu närmar det sig, 18 påsar ska det bli :)
Fortsättning följer, jag lovar, och denna gången ska det inte bli 12 dagar tills jag uppdaterar igen.

3 kommentarer :

K sa...

Ja just de ja... "några" julkort :)
Men vilken underbar julklapp tomten kom med, en sån skulle man inte tacka nej till.
Vilken läcker vikning på "Ewa" kortet. Kan nog säkert bli att lifta den idén någongång.

Norunn sa...

For en flott julegave du har fått deg, og kortene dine er som alltid lekre!! :D

carrop sa...

äntligen fick man höra något från dig....kram och stressa inte ihjäl dig! carro p