27 oktober 2008

Oktober = rosa månaden

Kan börja med att berätta att bilderna från lilltjejens födelse och första tid nu går att få fram från cd-skivan (se tidigare inlägg ang problemet). Vet inte vad som var problemet men när jag igår testade den för 100:e gången så fungerade den helt plötsligt :) en stor tung sten föll från mitt hjärta.
Då var det bara att börja välja ut foton, redigera samt skriva ut. Resultatet blev ett minialbum i temat ROSA eftersom det är rosa månaden nu i oktober. DT Annyt på Skaparlusten hade det som utmaning denna månaden och klart att jag som älskar minialbum hakade på. Tack för en rolig utmaning Annyt :)

Bilderna är inte dom bäsa men jag var tvungen att fota idag trots det dåliga vädret, fotografierna i albumet ser inte lika gråa och dassiga ut i verkligheten.


När albumet var klart ville jag sedan testa något helt annat som jag såg på en blogg för några dagar sedan. Oj vad kul det var, fort gick det och man kan ju ha dom till vad som helst, fylla dom med lite godsaker eller något annat kul.
7 kommentarer :

Norunn sa...

kjempeherlige gaveposer du har laget!
Minialbumet var rålekkert, stilig med de små bildene mellom sidene!

carrop sa...

vad fint album du har "slängt" ihop, själv har jag inte ens kunnat åstakomma ett "vanligt" album med bilder på F första år! Hur hinner du allt...??
Vilka fina påsar...perfekt att ha när man vill ge bort något lite...måste nog ta mig hem till P...å och göra en STOR beställning och bunkra för nästkommande år :)
kramkram carro

Annyt sa...

Sååå fint det är!!
Kul att du ville vara med på utmaningen!!
Kramen// Anna

Gårdsromantik sa...

Vilken tur att det fungerade!

Fina kort.

Hälsningar Maud

Catta sa...

Herregud lillgumman, så stor hon har blivit! Jättefint album, jag är glad att du fick fram bilderna. MIN mage drog ihop sig när jag läste det, kan bara tänka mig DIN då...
Påsarna verkar fina, men jag får inte upp något stort foto :( Kram C

Nick sa...

Vilket fint minialbum du gjort och påsarna är verkligen super. Vet du vilken blog du hittade beskrivningen i?

Therese sa...

GOSJ! Et utrolig lekkert album. Og så masse fine små detaljer. Likte det utrolig godt. Kjempeflott de godisposene.