29 oktober 2008

Kaffefilter och sockar.

Tänk att man kan använda sig av precis vad som helst, nästan i alla fall, när man gör kort. Det finns egentligen inga begränsningar, det handlar bara om hur kreativ man är just för tillfället.

Här har jag gjort ett kort av kaffefilter. Jag har klätt in dom med mönstrat papper och sedan sytt med zickzack-söm runt om men lämnat långsidorna öppna för att kunna ha dom som förvarings-fickor. Lite dekorationer och ihopknutna med massa garn så är det klart :)Detta är vad som var instucket i förvaringsfacken.

Kortet har jag gjort till min svägerskas gulliga mamma som tog en sockbeställning från mig och stickade två par fina sockar till mina barn. Jag kan sticka sockar själv men tiden räcker liksom inte riktigt till -undra vart den tiden går istället? kan det vara till scrappandet?- så för att dom skulle få sockar till denna vinter så var det bäst att beställa med henne.
Hon skulle bara ha en ynka liten summa till garnet, men jag vet att garn kostar och för mig är det guld värt att få hemstickade sockar så hon fick en liten blomcheck också :)
Fler tokiga ideér är på gång..., eller tokiga och tokiga- det är inte jag som har hittat på det men jag kopierar det från en annan mycket kreativ bloggare för jag tyckte det var en lite rolig grej.

8 kommentarer :

Norunn sa...

Det var et nydelig kort!
Ja, det er fantastisk at nesten det eneste som setter begrensninger for oss er vår egen fantasi.

petra/paradise sa...

Nämen oooooj!! Vilket superfint "kort" du gjort!! Härligt med kaffefiltret, har funderat länge på att göra ett sådant kort men inte blivit av.
Nu fick jag dock världens inspiration! tusen tack!! =D
Sjukt fint..jag är mållös! (som vanligt!) ;)
STOR KRAM Petra

Lena P sa...

Låter ju jätte enkelt att göra kaffefilterskortet:), och det blev ju kanonfint!
Tack för all inspiration. Här är mycket fint att titta på!

Therese sa...

Nydelig og kreativt kort.

Myamia sa...

superfiint kort och så himla gulligt av dig att ge henne lite guldkant på vardagen :) kram mya

Catta sa...

Ja du tjejen, det är för mig ett mysterium hur du hinner tillverka så mycket! Dessutom väldigt välgjorda och vackra alster. Det finns nog inget i världen som går upp mot tacksamhet för något man gjort för andra. Kram!

Anonym sa...

Åh! Vad häftigt med kaffefilter!
Härlig inspiration man får :)

sandra sa...

Men du så smart! Alltid roligt att ge någonting som tack för hjälpen:D
Hon måste ha blivit jätteglad.