15 oktober 2008

Här kommer mycket svammeltext, läs eller låt bli:)

Tänka sig att varje dag denna vecka, alltså måndag-onsdag, har brevbäraren kommit med paket till mig.
Idag när brevbäraren kom så var jag ute och kunde ta emot det direkt från bilen, jag sa till honom att hit kommer det ständigt brev som inte ryms i brevlådan, ja jag märker det sa han med ett leende på läpparna. Han måste ju nämligen kliva ut ur sin varma bil när paketen inte ryms i brevlådan, så är det när man bor på landet och har lantbrevbäring :) vi borde kanske införskaffa en sån där stor låda som man ställer på marken som rymmer STORA paket :)

Vad jag har "fått" för något?

Skaparlustens fantastiska månadspaket, detta var oktobers stora paket och allt detta kostade 250:-. Helt otroligt för värdet är MYCKET mer än så. Jag har köpt tidigare månadspaket och det är helt suveränt, så väl ihopkomponerat och dessutom är det inte något som är hemligt eller måste förbeställas. Bild på det läggs ut i shopen och man får info om vad det innehåller.
Just i detta kit är det 6st enfärgade cardstock, 2st av varje mönsterpapper (totalt 10st) eftersom dom är mönstrade på varje sida, ett lacecardstock, två paket stickersalfabet, ett guldglänsande samt ett i brunt vinyl, olika band, blingstenar, blommor i brunt samt vitt, gröna blad, 3 genomskinliga fjärilar, brun chalkdyna, ett litet album samt flera metall dekorationer i form av öljetter, metallspänne och gångjärn.
Ja, ta en titt och njut, sätter inte detta igång inspirationen så vet jag inte vad som ska göra det?

Lite extra blommor och blad beställde jag , två stämplar blev det visst också:)
Idag var det paket från Magdas, lite papper inför vinterns utefoton, eller varför inte från förra vinterns, så kan man scrappa av dom redan nu :) band, spets, blommor och lite "bingokort"


Höstpapper och dekos från Scrapaddicted kom i måndags. Träden passar perfekt till barnens höstklättringar i vår stora pilbuske, därifrån finns nämligen flera gulliga och spexiga foton.


Dessvärre har jag inget annat roligt att visa, kort efter kort är levererat till dess beställare men det dröjer lite innan dom kan visas här. Nu vill jag bara att dygnet får fler timmar så att jag kan krypa in i mitt lilla rum och klippa och klistra med alla nya saker, för ideérna finns - tiden räcker inte bara till.
Ha det så gott.

3 kommentarer :

Pimmi sa...

Mycke snyggt Kram Emma

Catta sa...

Så roligt med alla paket du "får"! Jag måste göra något fel, för hit kommer det inga... *surar* Är glad att jag sett korten lite i förväg i alla fall, jag vet ju att det som kommer är värt att vänta på! Kram

Annyt sa...

Oooo så mycket mums du får, din brevbärare får gärna komma hit oxå..
Kramen Anna