12 oktober 2008

Redan 5 år!!!

Ja tänka sig att det är hela 5 år sedan min lillkille föddes, helt otroligt vad fort dom åren har gått. Men med tanke på hur snabb denna gosse alltid har varit så är det ju inte konstigt, det ena buset avlöser det andra, han har ALLTID något på gång så är det bara. Världens goaste är han också och självklart skulle han få ett kort på sin stora dag, för han är ju en sann pysslare och uppskattar faktist sånt här även om man kanske inte tror det :)Detta kortet fick han också på sin födelsedag, ett riktigt höjdarkort eftersom han just nu älskar att leka pirat. Kortet fick han av sin älskade moster-Emma-pimmigumman-.

Det är hur läckert som helst, kartan är alldeles skrynklig och "bränd" i kanterna, den ligger inte platt mot underlaget utan står ut ordentligt. Jag som älskar detaljer uppmärksammade genast den lilla nyckeln som dinglar framför kistan.

Nu är barnkalas och vuxenkalas avklarade och vi kan pusta ut :)

5 kommentarer :

Magdalena sa...

Så han har blivit fem år redan! Stora killen, men att det går fort vet jag också, V fyller ju snart tre. Fina kort har han också fått ser jag.

Allt bra med er annars? Och på jobbet?

Själv mår jag bra, magen växer än så länge som den ska. Niklas tror på en femkilos bebis denna gång, men det hoppas jag inte! :)
Nu ska vi iväg och fixa lite, fotografering på dagis senare idag.

Kram Magdalena

Eivor / Ejja sa...

Så fina kort!!
Det är på barnen, eller i mitt fall, barnet som man ser att tiden går...

Kram från mig,
Eivor

www.eivor.blogg.se

Catta sa...

Tjusiga kort båda två! Kul att fylla år när man är 5. Jag kommer säkert att få se presenterna om jag kommer förbi någon gång =) Kram C

nabon sa...

Flotte kort, likte begge veldig godt!

Jeg har selv en sønn på 6 år, han begynte i 1.klasse i høst, og DA gikk det opp for meg at han har virkelig blitt stor...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min!

Lisbet sa...

Hej!

Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.

Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.
Välkommen in till mig och titta;
http://articsisters.blogspot.com/

Ha det bäst