22 oktober 2008

ett (O)BEVAKAT ögonblick.

Emma hade nyligen en utmaning på hennes blogg, ett scrapbingo, och denna LO blev utifrån den rad jag använde mig av. (minst 3 foton, stygn, något stämplat, öljetter, chipboard)

En LO om fasters(mitt) hjärtegryn när hon satt i våran sandlåda noga övervakad av sin mamma så att hon inte skulle stoppa sand i munnen. Jag som satt med kameran såg när hon plockade upp en kotte och smakade på den, mamman som just tittade bort mot mina barn uppmärksammade aldrig detta och när jag hade tagit fotona färdiga så sa jag till mamman:
- Nu kan du ta bort kotten från hennes mun för jag har fotat klart :)
Kan ju meddela att denna mamman, tillika lika scrapskadad som mig, bara skakade på huvudet och sa att jag inte var riktigt klok :) Men jag tror hon uppskattade LO:n, för den har lilltösen fått till sitt album.


Journalingen finns under det sista fotot som går att vicka upp.

2 kommentarer :

Magdalena sa...

Jag såg denna LO inne hos din svägerska. Verkligen jättefin! Och att smaka på en liten kotte har ju ingen dött av, så jag hade gjort som du o fotat klart innan jag tagit bort den. :)

Ska svara på ditt mail snart! Kanske ikväll om tid finns.

Pimmi sa...

Lo.n är underbar, absolut har den en given plats i Sessans album men just nu har den en hedersplats på tavellisten så jag kan se den när jag går förbi. Scrapskadad eller ej men man kan ju inte strunta i ett scrapmoment för en kottes skull när det bara kommer så där till en, det håller jag fullständingt med om. Sen att du inte är riktigt klok är ju inget nytt det har ju jag fått lära mig leva med (hihihi) :) Puss och kram från mig, och TACK för den jättefina LO.n