20 oktober 2008

Mera kort.

Nu kan jag visa ytterligare ett kort som var till en liten Max som döptes i lördags. Beställaren ville ha ett dopljus på kortet och att kombinationen av färg inte nödvändigtvis behövde vara så pojkig men gärna något med brunt.

Jag gillar ju själv att göra kort i brun/turkos så det fick det bli och resultatet syns här nedanför. Har tagit upplägget rakt av från ett tidigare dopkort som jag har gjort i samma färger men ändrat några små detaljer :)


Stämpel: Magnolia
QK: alfabetet Ginger mini, tags små/stora, fotoankare samt ljuslågan.


Ett annat kort som kan visas är ett kombinerat inflyttningkort till ett par som köpt hus samtidigt som tjejen firar 40 år. Om ni känner igen huset så har jag använt det förut och det är hämtat från google.

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar

QK: Bladkvist, hjärta (andvänt som löv), löv

Tjingeling!

6 kommentarer :

Pimmi sa...

Ojoj här händer det grejer, de här korten har jag inte ens hunnit se. De var jättesnygga. HUset där är pricken över i.t. och vilken läcker detalj det var med den stora nyckeln. Jättegulligt dopkort Kram Emma

Cajo sa...

Jättefina kort!! Håller med föregående ang. nyckeln - pricken över iet! Kikar gärna in igen för lite inspiration. :-)

Catta sa...

Snyggt tjejen! Jag var förbi idag, men det var ingen hemma =( Gör säkert ett nytt försök någon gång. KRam

carroP sa...

jag kan bara meddela att mamman till honom som döptes blev jätte glad över det fina dopkortet, hon hade tänkt rama in det och göra en tavla av det... inte så tokig ide eller hur!
kram kram Carro

petra/paradise sa...

Vilka toppenfina kort du gjort! Å jättefina alster i de tidigare inläggen också!! du är så jäkla duktig jämt! en sann inspirationskälla..
Dopkortet å flyttkortet är båda suuuuperfina!! Fiffigt att använda sej av ett hus du hittat på google! Då slipper man ju färglägga!(vilket jag börjat tycka är skiiittråkigt numera) ;)
kram kram Petra

Michaela sa...

Underbart dopkort! Huskortet är helt fantastiskt! Tack för inspirationen...
Kjam...