14 augusti 2008

Kreativiteten är tillbaka...

Istället för ett Tack-kort så kan man ju faktiskt lika gärna ge den man vill tacka lite choklad, det blir väl vem som helst glad av. Detta var vad en av mina"kunder" just gjorde, hon beställde två tack-kakor, en i turkost/brunt samt en i rött/blått.
Jag packade i min iver snabbt in dom i cellofan och klistrade igen, sedan kom jag på att jag måste ju ändå fota dom också för att ha något att visa här inne på bloggen, så det fick bli ett foto med glansig cellofan därav den lite konstiga bilden.
Material: Papper: cardstock, mönstrat-? Stämpel: hÄnglar&stÄnglar. QK: alfabeten Studio classic samt Finale, blad.
Dekorationer: blommor-Prima, små blommor från en punch, Brads-Basicgrey.


Tänkte också passa på och visa er mitt nya favoritpapper här hemma, svart/vitt/beige och en aning sliver... undra vad för fint det blir av detta?


Nu ska jag ta mig lite efterlängtat kaffe och sätta mig på plats vid min kaosartade pysselplats och påbörja lite projekt som jag har framför mig. Inspirationen har återvänt och nu är det bara att passa på.

3 kommentarer :

carrop sa...

vilket fint nytt papper...det blir nog något riktigt fint av det! fina choklad fodral oxå...varför måste du bo så längt bort...vil ju beställa massor. men lika bra det annars skulle jag väl spändera alla mina/våra pengar på saker från dig :)
kommer snart med en beställning!

Pimmi sa...

Vad kul att se att du gör nått!!! Haha. Jag kan gissa vad för fint papper du har, möjligen kanske en 5,5 års lång väntan :) Jag väntar med iver på att komma över och se det Kram på dig/Emma

Therese sa...

Så godt å høre at kreativiteten er kommet tilbake *klem*
Noen nydelige sjokolade omslag du har laget.