12 augusti 2008

Jag har fått en award!

Jag har fått en award från gulliga Therese, TACK! (tyvärr så lyckas jag inte med att länka vidare till henne här i inlägget men hon finns här till höger i listan med andra bloggare) tänk så kul att lilla jag kan inspirera någon annan, det trodde man ju aldrig när jag började med denna hobby för ganska precis 2 år sedan. There's some rules for this award as well:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated.
Jag väljer att inte nominera några speciella utan delar ut den till er med bloggar som jag besöker ofta och lämnar kommentarer hos. Tack för att ni inspirerar mig på ett eller annat sätt :)

4 kommentarer :

K sa...

Vad glad jag är att jag kunde få din inspriration att återvända :)Ser fram emot att se din tolkning av skissen.
Undra om min inspiration for till dig på lunchen... för här finns den då inte. Har suttit och stirrat på ett kort till en nyfödd liten kille någon timma nu. Får inte alls till det!

Pimmi sa...

Man tackar så mycket :) Kul att jag kan inspirera dig också ibland med tanke på hur mycket du inspirerar mig. Ska bara meddela att här sandas det för fullt :) Kram på dig.

Catta sa...

Jag tar ödmjukt åt mig av utmärkelsen och tackar så mycket! Synd bara att jag inte kan ge nog med inspiration för att förtjäna ett besök...

Catta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.