15 augusti 2008

Lyckliga jag :)

Jag har gjort ett beställningskort där beställaren ville att det skulle vara med ett foto på självaste huvudpersonen. Sagt och gjort - här är resultatet. Ser ut som en LO(albumsida 30x30cm) men det är faktiskt ett kort på15x15cm.
Blixten på kameran har gjort färgerna så disiga, i verkligheten är dom klarare och så där smutsigt-rivna som jag gillar. Beställaren var i alla fall nöjd :) det är jag med. Material: Papper: cardstock, mönstrat KI company. QK: Studio classic. Dekorationer: Pappersram runt fotot-KI company, Blommor-Prima essential samt från liten/mellan flower punch, Blad från gamla ljusmanschetter, Brads-reprint, Nyckel-bazill chipboard, Made with love hjärtat- via Inkywings, Spets-You Do, Stämpel: Kvittostämpel köpt via Inkywings.

Sedan tänkte jag ni skulle få se vad jag har gjort av mitt nya favoritpapper....Som jag nämnt tidigare så brukar jag göra om här hemma när min karl är bortrest och i veckan var han i Kiruna ons-tor och då passade jag på (fast denna gången visste han att jag hade köpt tapeten) onsdagkväll när barnen lagt sig tog jag fram sakerna och två timmar senare var fondväggen klar ( hade spacklat skarvarna på morgonen). Helnöjd blev jag, dels för att det gick så bra att tapetsera själv samt att resultatet blev så bra, även min karl tycker att det blev snyggt.

Som jag har väntat på denna fondvägg, redan när vi köpte huset jan-03 så ville jag ha en fond men kunde inte hitta någon som jag ville ha samt att jag nog var lite för feg. Men nu när jag har varit på jakt efter en fondtapet till dotterns rum så trillade jag över denna och kände att den SKA jag ha, då var det ju bara att handla.

Dotterns fondvägg blir av denna tapet.Bild låndad från ECO

Nu ska jag fortsätta att vara lite kreativ, många kort som ligger och väntar på tillverkning :) Idag är jag nämligen barnfri och kan sitta i lugn och ro i mitt lilla rum. Mina älskade föräldrar ringde på fm och frågade om dom fick låna barnen och åka till stugan, klart att dom fick det och barnen hoppade upp och ner av lycka. Väskorna packades och när dom kom och hämtade dom lämnade mamma två biocheckar till mig och D som plåster på såren *hi,hi* så ikväll gissar jag att det blir till att gå ut och äta samt att gå och kika på bio, om jag får bestämma så blir det nog MammaMia.

Ha det så bra, hoppas att ni får en bra helg, själv så jobbar jag lör och sön.

7 kommentarer :

Magdalena sa...

Vad fint det blev i erat vardagsrum o vad duktig du är som tapetserar själv. Själv är jag o V helt ensamma hela helgen då Niklas är och fjällvandrar med 16 andra karlar. Jag har börjat torka alla fönster, dom är i stort behov av tvätt då det dammat av jord o grus under sommaren.

Trevligt det låter med middag o Mamma Mia, själv ska jag se den på söndag.

Trevlig kväll o helg (på jobbet)

En mamma mitt i vardagen! sa...

Åh vilken snygg tapet. LOn var också fin =O)

Catta sa...

Den blev jättecool fondväggen, det var nog meningen att du inte skulle hitta någon när ni flyttade in. Låter skönt med bf dag och kväll, hoppas ni får det mysigt! Kram

Therese sa...

Kortet ble jo bare helskjønt, hvem som ville jo ha syntes det.
Godt å få litt inspirasjon til kort hvor man har brukt bilde, blir jo litt mer personlig.
Så vakkert det er blitt i stuen, likte den tapeten utrolig godt.
Blir spennende å se hvordan rommet til datteren din blir, tapeten var virkelig skjønn.

Ønsker deg ei riktig god helg.

Pimmi sa...

ÅHHH SÅÅ SNYGGT. Nu måste jag komma över, det där vill jag se. vad läckert det blev. Å va kul att göra ett kort med ett foto det blev jättefint. Ha det gott Kram Emma

carroP sa...

Åhh vilken fin fondvägg, det var inte illa!. Vad duktig du är som tappetserar själv.
kram c

Myamia sa...

Vad snyggt det blev och vad otroligt duktig du är. Vem behöver karlar ;)