3 augusti 2008

Kalas x 2 i helgen

Nu var vi där igen, ett kort till en kille, hur ska man få det att inte se för gulligt ut? Jag har i stort sett slutat använd mig av stämpelmotiv på dessa killkort och jag tycker själv att det blir ganska bra ändå. Eftersom jag istället använder mig av ett stort namn och åldern så behövs det inte så mycket mera, blommorna är ju svåra att låta bli att använda eftersom det är något av en favorit hos mig, dessutom så fyller dom ju ut lite på kortet :)
Resultatet blev så här, dock inte lika snett i verkligheten - det är min scanner som har fått frispel. Material: Papper: cardstock, mönstrat Maja Designs serier Mina Vänner. QK: Alfabetet Finale. Stämpel: Journalingrutan från Easer (tror jag) Dekorationer: Blommor -Prima, Brads-Basic Grey., Band-? Grodan: Embossingplattan Textile
Ett beställningskort till ett bröllop har också gått iväg. Önskemålet var i naturella färger och att brudparet har en norskskogskatt som dom håller kär. Klart att kissen då måste få vara med på ett hörn :)
Scannern har förstärkt den gröna färgen, den är mildare i verkligheten.
Material: Papper:Cardstock, mönstrat- Maja Designs serie Du & Jag. Stämpel:brudpar-Magnolia, Katten-Whipper Snapper Designs. QK: Alfabetet Ginger mini, tags. Dekorationer: Blommor-Prima, brads-Reprint, silverringarna -från Inkywings, hjärtat på katten är utstansat med en punch, Grodan: Embossingplattan Swirls.
Till slut så är det ett snabbscrappat kort till fasters hjärtegryn som har fyllt 1 år och har kalas idag. Snälla svägerskan har ordnat med ett kalas tidigt på fm så att faster ska kunna vara med, jag jobbar ju i helgen och idag är det kvällspass som gäller :( längtar tills jag får se hjärtegrynet det var ju två, jaTVÅ! veckor sedan vi träffades.
Samma sak här- scannern har gjort det blekare än vad det eg är, samt att jag inte lyckades få den att fokusera på flickan.

Material: Papper: cardstock,mönstrat från Maja Designs serie Mina vänner. Stämpel: Magnolia. Dekorationer: Band-Åhlens, Blommor -Prima, blingstenar-Heidi Swapp, glittersticks på blommorna samt på kronan. Chipboardkronan är egentillverkad med hjälp av grodan.10 kommentarer :

Catta sa...

*ler* Du har lyckats få in både lillsessan och deras ängel i samma kort, det var beundransvärt! Snabbscrappat eller ej så blev det jättefint! Kram

www.scrapmia.blogg.se sa...

Kortet till killen var verkligen supersnyggt! Gillar färgerna o upplägget! Tack för en inspirerande stund i din blogg!
/Mia

petra/paradise sa...

mums filibabba vilka söta kort du gjort!!! Du ska vara riktigt nöjd med dem! =)
HOppas du haft en trevlig helg!
kram Petra

carroP sa...

vilka fina kort, de lyser upp i regnrusket som är här södranorrland, ja det är verkligen höst likt mitt i sommaren! Hoppas ni i norranorrland har bättre väder. kortet till kilen var verkligen snyggt, de lyckades du bra med!
kram carro pettersson

Erica sa...

Jättefina kort, allihopa!! Gillar Finale mycket, blir jättesnyggt på korten.
Ha en bra vecka!
Kramen!

K sa...

Du har verkligen lyckats göra ett killkort utan att det blir för gulligt. Supersnygga färger dessutom!
Håller med om att det räcker bra med namnet och åldern, behövs inte alls något stämpelmotiv.
Snyggt!

Hantverk & Pyssel sa...

Hej!

Jag har startat en ny blogg där man själv skriver inlägg när man har något nytt inlägg att visa upp på sin egen blogg. På så sätt finns det en samlingsplats för alla Hantverk & Pysselbloggar, samt att bloggarna får fler besökare!
Hjärtligt välkommen!

Therese sa...

Oj,for noen nydelige kort.
Likte veldig godt det øverste kortet, elsker grønt og brunt.

Kickans_blogg sa...

Åh vad mycket fint du har gjort!!
:0) Kram Kicki

Anonym sa...

http://site.ru - [url=http://site.ru]site1[/url] site
site2