7 juli 2008

Spillbitskort

Satt igår kväll och gjorde ett kort till någon som snart fyller år, kortet kan jag som ni säkert förstår inte visa här ännu, men sedan gjorde jag ett till kort av spillbitar som låg kvar på bordet. Det blev ett "bra att ha" kort, en liten kram kan man alltid ge bort.
Färgerna är väl inte riktigt det jag oftast använder mig av men med "rivna" kanter och lite chalkfärg på kanterna, blommor och band samt min nya favorit chipboard (hjärtat) så blir det nog lite Karolinastil över det hela.
Material: Papper: cardstock som bas samt embossad cardstock, mönstrat från Makingmemories. Stämpel: hÄnglar & stÄnglar. Dekorationer: Blommor-Prima, Brads-Reprint, band-?, kram-thickers american crafts remarks. Hjärtat har jag själv stansat ut i chipboard samt färgat in.

Nu ska jag ut i garaget tillsammans med målarpensel och färg, lite möbler ska få en ny skepnad i form av vitt och dotterns rum en makeover.

3 kommentarer :

Sarah sa...

Super flot kort...

Catta sa...

Men vilket läckert kort! Klart att det är bra att ha ett kort i bakfickan, man vet aldrig... Jag gillade färgerna och kan bara vara avundsjuk på embossingplattorna och stansarna. Tur att jag bor nära och har TVÅ kompisar med en CB ;) Kram

Pimmi sa...

Helt klart ett kort i Karolinastil dvs snyggt som vanligt :)
Nu väntar jag bara på någon LO, vill se dina nyatillkommna alster in action (hihi) Ha det bra Kram