9 juli 2008

Scrapdag hela dagen lång-nästan.

Idag har jag och några fler suttit och scrappat från kl 9-16. Så kul och inspirerande det är, ibland är det mest skratt och surrande men tidvis så är det total tystnad när alla är koncentrerade. God mat och trevligt sällskap, tack för det !
Tänkte jag skulle visa hur bordet som vi satt kring såg ut när det var som mest kreativt kaos, ångrar att jag inte fotade golvet också eftersom det var belamrat med massor mer scrapsaker är vad som rymdes på bordet. Vad fick jag då gjort under dagen? En LO på busiga lilla dottern när hon badar i poolen. Jag gjorde även två kort men som jag av förklarliga skäl inte kan visa här ännu, som vanligt :)
Material: Papper, cardstock, mönstrat-We R Memory Keepers, ALfabet: QK Washington. Dekorationer: Pil-Chipboard från Bazzill, band-Åhlens, lilla, punchinella -Inkywings, vattendroppar-cloud9design FISKARS

När jag sedan kom hem så monterade jag ihop en LO som jag hade liggandes på skrivbordet här hemma. Måste säga att den är mycket härligare i sina bruna och gröna toner i verkligheten, men kameran ville inte bättre.


Material: Papper: cardstock, mönstrat-Maja Design Minavänner. QK: alfabetet Spicy chicken. Dekorationer: Blommor Prima samt Reprint, brads Reprint, silverringar-Inkywings, journalingruta-?, nyckel-Bazzill, pil samt hjärta är egentillverkade chipboards, spetsen-?
Chipboarddekorationerna är infärgade med stämpeldyna sedan är det ett tjockt lager med krackeleringslack på. Lite detaljbilder på dess bjuder jag på här

6 kommentarer :

Pimmi sa...

Åååhh så fin den blev LO.n på dina 3 älsklingar. Jättefint upplägg och snygga dekorationer. De där klrakeleringslacket är hur läckert som helst, vilken effekt alla detaljer får. Båda alfabetena är då fina, måste nog också testa dem snart. Punchinellan eller vad den nu hette på vettenleken är en så snygg dekoration. Hoppas det finns lite sånt i stockhom, förhoppningvis lite svart också :) Ha det bra vi ses Kram Emma

Catta sa...

Och jag som är nöjd om jag hinner en LO på en dag... Vilka underbara färger du valt till LO:n, det turkosa framhäver vattenkänslan massor! Du får verkligen ursäkta mig om jag har missat det i beskrivningen, men var är vattendropparna på kortet från? Jag tycker mig se att dom är påklistrade?!? Superalfabet, busigt och läckert!
Älskar er är ju helt klart en Karro-LO med färgvalet, blommorna, spetsarna och kyckling-alfabetet *ler* Inte desto mindre snyggt för det! Snyggt jobbat tjejen!

Gårdsromantik sa...

Vilka fina kort - snygga rostiga detaljer.

Hälsningar Maud

Anonym sa...

åh vad fina saker!
själv håller jag på förfullt att dekorera utsidan av festprogramen lite enkelt...
kram på dig!

carroB sa...

ja det var iallafall CarroB som lämnade det anonyma kommetaren ;)

Therese sa...

Åhhh, denne er bare så fantastisk nydelig. Herlige fargesammensetninger, oppsettt og stæsjing. Fine små detaljer.
Helt klart en av mine favoritter.

Klem,
Therese