12 juli 2008

Kort till Ville

Ja då äntligen får jag visa något nytt, ett beställningskort till en liten kille som har sin dopdag idag. Upplägget kanske känns igen av er som tidigare kikat in här men varför förkasta ett upplägg som fungerar bra :) Beställaren ville ha det i brunt och turkost och så här blev restultatet. Material: Papper:Cardstock mönstrat-Majadesign-Mina vänner. Stämpel: Magnolia färglagd med Promarkerspennor QK: alfabetet Ginger Mini, små och stora tags, ljuslågan. Dekorationer: Blommor-Prima, Brads-små-?-stora YouDo, hjärtat-märke-? köpta via Inkywings, band-?, brun scrapperfloss, säkerhetsnål-?. Dopljuset har jag gjort själv. Det turkosa pappret är embossat med "grodan"

Sedan ska jag fortsätta att plåga er med en närbild (gillar själv närbilder) av det lilla hjärtat som hänger i bandet runt ljuset.


Nu ska jag ut i solen och njuta, barnen surrar om att dom vill BADA!!!

5 kommentarer :

Pimmi sa...

Snyggt!! Gillar de där färgerna skarpt sitter själv också och knåpar på en LO i de där färgerna tror jag, upplägget är inte klart än. De var så läckre de där stora tagsen. Är det nått nytt mån tro??
Fortsätt jobba på den som väntar på nått gott. Kram på dig vi ses /Emma

K sa...

Fint kort och färgerna är ju underbara.
Gillar starkt det embossade pappret, blir superfint!

Catta sa...

Närbildsfunktionen är underbar, precis som ditt kort! Lilla Ville får ett riktigt fint minne och upplägget tycker jag helt klart ska återanvändas, det blir ändå inte exakt likadant... Kram

Annyt sa...

Såååå snyggt dopkort!!
Håller med om att man inte ska förkasta snygga o bekväma upplägg..
Håller oxå på att göra en massa kort nu, en massa grattis till födelsedagar o bebisar o jag har ungefär samma upplägg på alla haha.
Du har ju lätt förtjänat en utmärkelse av mig vännen..
du är grym!!
Kram Anna

Therese sa...

Lekkert!
Morsomt med et dåpskort som ikke er et slikt typiskt dåpskort om du skjønner hva jeg mener...
Liker oppsettet, lekkert med det stearinlyset.

Klem,
Therese