15 juli 2008

Högen med foton blir bara större och större...

En LO visar jag här idag, inget märkvärdigt bara ett kort på mig och lillflisan. Visste inte hur jag skulle få ihop det men nu får den se ut så här och jag kan ta tag i fler foton. Jag har massor av foton som jag vill få scrappade men jag har ingen anining om hur jag ska hinna med det, tiden är det ju ständigt bristvara på... Dessutom har jag massor av ideer och inspiration till alla möjliga olika projekt, men vi får väl se vad det blir av det hela.
Snart piper jag iväg till jobbet, japp idag börjar allvaret om för mig. Semestern är avklarad för min del, barnen och maken har tur för dom fortsätter att vara hemma fyra veckor till. Vädret tänker jag inte klaga på, även om det bara har varit fyra dagar med riktigt sommarväder, för jag har ialla fall fått vara ledig och bara varit med familjen och det gillar jag.

Ha det så gott alla ni där ute och tack för att ni kikar in här och lämnar ett litet spår efter er, det är alltid lika roligt.

6 kommentarer :

Catta sa...

Det blev en jättefin LO! Smart att chalka kanterna där du skurit ut mönstret, det är så lätt att dom blir vita och syns... En härligt rosa LO på mor och dotter, underbart! Kram

Anonym sa...

Så fint, gillar verkligen din kreativitet. Du sprider massor av inspiration omkring dig, fortsätt med det :)

petra/paradise sa...

VIlken härlig lo du gjort! *mumma* Sött foto på dej å lilltjejen!
Härliga detaljer som ex blommorna som går in i fotot! SNYGGT!
Tråkigt att behöva börja jobba igen, speciellt när resten av familjen får vara hemma i flera veckor till!
Men du verkar inte så negativ till det hela å det är ju skönt =)
stor kram Petra

carroB sa...

åh, vad fina nya saker du har gjort!
själv går jag på semmester i dag :)
men semester och semester blir det väl inte första veckan, men jag ligger bra till med bröllopet. Imorgon ska jag hämta ringarna!
kram c

Annyt sa...

Hihi, du är ju för söt!!
Nu tar du den där utmärkelsen av mig vännen för den är du värd säger jag ju :)
Jättefin Lo, gillar upplägget o jag är ju så svag för rosa.
Kramen

Therese sa...

Herlig layout!
Fint når du hadde skjært ut deler av mønsterarket. Imponerende hvordan du får til å bruke embossingplatene til CB`en. Der MÅ jeg bare bli flinkere.

Klem,
Therese