15 juli 2008

Födelsedagsbarn

Så irriterande, det står att detta inlägget är gjort den 15/7 fast det är idag den 17/7 jag har publicerat det. Jag var ju bara lite före i tiden och skrev det klart den 15/7 men inte visste jag att det var det datumet som skulle stå överst *morr*. Men ja, ja *suck*, det får väl vara så då, jag orkar ju inte skriva om allt :)

Några födelsedagsuppvaktanden är avklarade nu och då kan jag visa korten som dessa tjejjer fick.

Först ut är ett syskonbarn som fyllt 11 år, det är denna tjejjen som brukar få mina scrapsaker när jag har rensat ut sånt som jag inte längre vill ha och hon blir ju överlycklig eftersom hon också tycker om att scrappa.


Material: Papper: cardstock, samt embossad cardstock, Making Memories. Stämpel: hÄnglar & stÄnglar Alfabet: thickers. Dekorationer: blommor-Prima, hjärtan-egentillverkade chipboards med hjälp av grodan, band-? brands- Reprint ,journalingrutan-makingmemories.


Sedan är det en vän som fyller år idag, när jag gjorde det här kortet insåg jag att ljusblått och orange inte alls är dumt tillsammans, sedan är ju smaken som baken - delad, men jag gillade det så längre fram kommer ni få se samma färgkombination fast andra upplägg...


Material: Papper: cardstock, samt embossad cardstock, mönstrat-?.QK: alfabetet Studio Classic, fotoankare. Stämpel: Magnolia. Dekorationer: blommor-Prima, brads-Basic grey.
Förresten- GRATTIS tjejjer! , M i efterskott och Jessan idag. Hipp, hipp hurra.


6 kommentarer :

Pimmi sa...

Mycke snyggt. Håller med angående färgkombinationen den passar bra. Jag ser hundralapparna rulla in!! Det blir XL på resväskan för dig!! Kul att du använder CB.n flitigt trots att den är så ful!! Jag förstår inte att den vill ställa upp för dig när du är så taskig med den, hur som helst så ska den få bo hos dig i veckan, försök va lite snäll med den. Kram

K sa...

Jättefina kort! Och absolut.. orange och ljusblått var jättefint!
Kika föresten in i min blogg, du har fått en award.

petra/paradise sa...

kan bara hålla med! att oranget å ljusblått passar kalas ihop =)
Å vilka toppenfina kort sen då! *stirrar mej halvt blink*
kan tänka mej att tjejen blir superglad för de grejer du ger henne!
Jag ska nog göra samma sak med mitt kusinbarn! Hon är en riktig liten pysslare =)
Ska ta mej tusan plocka ihop lite på en gång eftersom vi ska "hem" i helgen! =D
Trevlig helg!!
kram Petra

Jessica (JezzzA) sa...

Det går ta bort datumen i inläggen om man vill du går bara in i layout sen där det står blogg inlägg .. kan du trycka på redigera lite längre ner i den rutan och där kan du sen välja om du vill ha datum mm... Hoppas du lyckas . super fin du gör föresten lift varning på du och jag ! *ler*

Therese sa...

Er så koslelig å titte innom bloggen din, er alltid massevis av inspirasjon å hente og jeg storkoser meg over alt det fine jeg får se.
Nok et lekkert kort, digger fargebruken her.

Klem,
Therese

tiina38 sa...

Both cards are beautiful. Your card making style is wonderful!!!

Hugs from finland, Tiina