19 maj 2008

Revstansat minialbum!

Ja ni som funderar över rubriken ska få en liten förklaring. Min vän Catta har en stansmaskin som heter Revoulotion, när jag fick veta att hon köpt en sådan så nämnde jag för henne, väldigt många gånger, att det fanns en stansplatta till den som kan stansa ut minialbum och att den vore ju väldans användbar och att jag skulle vilja ha en sådan. Sagt och gjort så köpte ju gulliga hon den. Hon kom med ett färdigstansat album till mig som jag skulle få dekorera efter tycke och smak men jag har aldrig fått det till att bli. Men nu efter lite tjat och VÄLDIGT många pikar så är det gjort.
Så här kommer mitt otroligt snabbscrappade minialbum som är så enkelt som det bara kan bli.
Jag visar bara två av sidorna eftersom alla ser nästan likadana ut. Alla fotona är tagna förra våren. Texterna är gjorda med dymomaskin.
Sedan så kommer här en bild på en klädd papperspåse som jag snabbgjorde en kväll när jag körde fast med ett beställningskort som jag höll på med. Den blev väldans rosa och turkos men ja, ja, det var ju bara för att testa.

Tillslut så blev ju även Oskars minialbum om hans nya cykel klart också, ni får bara se framsidan för det ser nästan likadant ut som Fridas så det blir bara en upprepning.


Ha det så bra, nu åker jag till jobbet.

4 kommentarer :

Catta sa...

Ja, men du ser! Det behövdes inte så mycket tid för att göra ett litet album =) Det blev jättefint och passar verkligen bra till årstiden, nu längtar jag ännu mer...
Påsen blev superfin, jag tycker så mycket om det motivet "lean on me". Jag får väl komma förbi någon gång och titta i Oskars cykelalbum, cykeln har jag ju set IRL. Kram

carroB sa...

jag tyckte påsen blev super fin...hoppas vi kan ses nästa vecka när jag är i pite så jag kan få titta "live" på dina album!
kram

Pimmi sa...

Kul att se att det fungerar att pika även dig (haha) även om det inte var jag som utförde pikandet denna gång :) Måste komma förbi och kika på det där minialbumet och även på oskars cykelalbum det ser jättefint ut så det ska bli roligt att se hur helheten blev. Kanske kommer förbi en snabbis i kväll dels för kolla in dina senaste projekt och givetvis för att önska dig trevlig resa men också för att snika lite på ditt ginger alfabete. Jag stansade ju ut nicklas hos dig men måste ha glömt C.et det är då spårlöst borta och nu ska kakan snart levereras. Jag får se om jag hinner innan du åker annars får jag lösa det på nått sätt. Kram på dig Emma

Eivor/Ejja sa...

Allt du visar är ju bara sååå fint. Det är verkligen finurligt och roligt det runda mini-albumet. Att du vågar sy på maskin...
Bara lite nyfiken på påsen, är det ngn speciell? Var har du köpt den? Är lite sugen på att prova. Den är ju också bara så söt!
TACK för inspiration och idéer, du är verkligen duktig.

Hej från mig,
Eivor/Ejja
www.eivor.blogg.se