21 maj 2008

Papperspåse.

Har fått lite frågor ang papperspåsen som jag gjorde. Det är hur enkelt som helst och går så fort. Jag har själv tittat på en kort instruktionsvideo om detta och här har ni länken:


http://chicnscratch.typepad.com/stampinacademy/2008/04/mothers-day-bag.html

Jag har ingen aning om hur jag har hittat dit, men videon förklarar väldans bra så ta gärna en titt.

Jag använde mig av en papperspåse som följde med en leverans av scrapsaker som jag beställde, det är ju så bra med återvinning annars. Funderade var man skulle få tag på naturella papperspåsar i bra storlek och har nu för någon dag sedan sett att på vissa ställen där det säljs naturgodis så är det sådana påsar man plockar i och har man då tur kanske man kan få köpa endast påsar.

Snart ska jag gå och packa för imorgon bitti går flyget till Stockholm och där ska jag bara vara, mysa och shoppa. Ha det så gott allihopa ses senare i helgen, hoppas att jag då har lite nyinköpta scrapsaker att visa...

3 kommentarer :

Eivor / Ejja sa...

Tack för länken, klickade på den direkt, så nu ska jag på pås-jakt. He en trevlig resa och så roligt det ska bli att se vad du shoppat*ler*.

Hej från mig,
Eivor/Ejja

Catta sa...

Vill meddela att informationen i mitt kort-inlägg är ändrad =) Hoppas du har det underbart i Sthlm, det är en vacker stad om man hinner titta sig omkring mellan affärerna... Kram

Anonym sa...

Hoppas att du haft det trevligt i S-holm & handlat en massa pyssel grejer!

Kram Jessica