15 maj 2008

Äntligen uppdatering!

Ja nu äntligen har kameran kommit hem från Cypern och tillslut så fick jag några bilder på det snabbscrappade albumet om Frida och hennes nya trehjuling. Bilderna har definitivt ingen hög kvalitet och mitt kök med övriga detaljer får ni se på köpet :)

Själva stommen till albumet har jag gjort själv med dubbla vita papper som jag har zickzackat ihop med symaskinen. Dessutom har jag för första gången stämplat med bubbelplast och det ska jag definitivt göra fler gånger för det blev så effektfullt och så himlans enkelt.
Frida och 08 är stansat i dekorgummi, men det syns ju inte här.


Jag har gjort en till likadan albumstomme som nu bara ligger och väntar på att jag ska göra färdig, den ska handla om Oskar och hans nya cykel. Men mitt i allt detta så fick jag en beställning på några kort och bokmärken och ett av dessa kan jag nu visa här.
Till en kattintresserad mormor som fyller 70år och gillar blått.


Flickan och katterna är från hÄnglar &stÄnglar
Datumcirkeln har jag lånat från svägerskan och tyvärr så vet jag ej var den kommer ifrån men håll utkik bland kommentarerna så kanske hon skriver det där (snälla Emma)
QK: Alfabetet Studio Classic, fotohörn samt lövIdag var det dessutom som julafton när jag kom hem, i brevlådan låg ett kuvert som innehöll dom nya vår & sommar stämplarna från hÄnglar & stÄnglar. Så när tid ges ska det monteras och börjas göra lite kort.Som om det inte vore nog så stod det två paket på bron som innehöll en massa smått och gott, papper i alla möjliga färgkombinationer, krackeleringslack mm, samt SUPER fina clearstämplar med blommotiv, gissar att dom kommer användas mycket flitigt på både kort och som bakgrund på LO:s.
Det som känns mest spännande är att den gröna tidningen längst till hö i bild bara innehåller tips och ideér om mini/tema-album, jag har ju fastnat lite på att göra sådat, den är däremot bara på engelska och det är ju inte min starka sida men det är ju tur att det finns så många fina bilder att inspireras av

Ja det var nog allt för idag, ha det så bra.
Nej jag glömde ju en sak; det är nämligen så att jag ska till Stockholm nästa vecka och undrar nu om det är någon som känner till någon scrapaffär som jag borde besöka?


4 kommentarer :

Pimmi sa...

Äntligen, jag blev så glad när jag kikade in och såg att det kommit in så mycke fina saker. Albumet kan jag intyga att det är superfint, har fått tjuvtitta i det in real life. Kortet är också fint, jag som inte alls tycker om katter i verkligheten blev som smått förälskad i de där två gulliga lurvbollarna på kortet. Angående kalenderstämpeln så är den från INKYWINGS. Gulligt stämpelpaket från hÄnglar, speciellt två av dem var hur fina som helst. Alltid så kul med nya saker. Angående scrapaffärer i Stockholm så har jag skivit ett tips i ett mail som jag skickade till dig i onsdas. Hoppas du har fått det. Nu ska jag ge mig i kast med att baka bullar, de blir nog inte ens hälften så goda som dina (men iofs så räcker hälften ganska långt i den jämförelsen :) Tusen kramar på dig....

Catta sa...

Ja, men så härligt att det har kommit en uppdatering, jag har allt hållit ögonen på sidan hela tiden =) Lite abstinens fick jag dock lindrat när även jag fick se i det superfräcka albumet! Nu när du är inne på tema-album i miniformat, kan jag se fram mot ett à la revstansat måntro?
Ha en härlig helg! Kramar

Catta sa...

Förresten, har du varit på Kreatima på Sveavägen? Där finns det gott om godsaker med ha-begär!

petra/paradise sa...

wow!! Vilket album!! Shit! Vilket arbete!! *impad*
Å kortet är superfint!! Härliga färger å så fint dekorerat! =D
alltid roligt med trevlig post!!! =D
jag längtar hem till mina hÄnglarstämplar, men det blir inte förrens på tis.....så "den som väntar på nåt gått.." ;)
Kramisar Petra