25 maj 2008

I´m back...

...från storstan, resan har gått jättebra förutom att vi nästan missade planet Hi,hi...
Svägerskan och jag har gått gata upp och gata ner, åkt tunnelbana och bott på LYX hotell mitt på Stureplan bland limousiner och mer eller mindre välklädda personer.
Fredag kväll när vi kom tillbaka från shoppingturen vid 18-tiden var hotellbaren full med folk, det var inte bara vi som stod där med påsar i händerna men skillnaden var bara den att vi höll i påsar märkta H&M, Lindex, gina, Panduro, Village mm och andra höll i påsar där det stod GUCCI, Loui viton (reserverar mig för felstavning).... lite skillnad var det ju men ett gott skratt fick vi i alla fall.
Om jag har handlat, ja oj,oj oj. Pyssel för 2300:- så gissa om inspirationen är på topp. En hel del kläder blev det också och svägerskan tyckte nog att jag inte var riktigt klok, men är man i Stockholm så är man och jag åkte dit för att shoppa och bara få ta dagen som den kommer och det har verkligen varit en härlig resa, TACK för sällskapet Lisa!
Tyvärr så har jag inga bilder på vad jag har handlat, kameran är kvar hos svägerskan, men så fort jag får tag i den så ska jag försöka visa lite...
Lite beställnings saker är också färdiga men jag kan inte visa dom heller just nu så detta blev ett sånt där trist inlägg bara med en massa text.
I morgon blir det mera pysslande, det är mycket som ska hinnas med före examen :) dessutom så kommer min man hem från Tyskland där han har varit sedan i onsdags så imorgon blir det en riktigt rolig dag LÄNGTAR

1 kommentar :

Anna sa...

Åh vad härligt det lät det där!!! Få shoppa loss som en tok och bara ta hand om sig själv för en gångs skull! Det är väl alla småbarnsmammor värda?! Hoppas nu på att få se mycket inspirerande på bloggen framöver nu när du köpt så mycket nytt!
Ha d bra!