7 april 2008

Några gamla LO:s

Kan ju visa lite snabbscrappade sidor som jag gjort för ett bra tag sedan.
Jag har ett BOM-album (Boken Om Mig) där jag scrappar om i huvudsak mig själv och mina tankar/upplevelser och dyl. Det är väldigt lätt att bara scrappa om barnen men jag tror att mina barn en vacker dag när dom blir äldre kommer uppskatta att jag även har dokumenterat om mig själv också, kanske borde jag även göra ett album om deras pappa - det tål att funderas på.
När den här sidan skapades så var det för att jag ville testa mitt nya QK-alfabet Studio, jag hade inte så mycket tid för att scrappa så den blev väldigt enkel men jag tycker om den just för att den är så enkel och att det är texten som kommer i fokus.

Den här sidan är också till min BOM och handlar om att tiden går så fort att man inte alltid hinner med.Sedan så har vi en sida om min busiga son som här hänger upp och ner i ett träd.

Ha det så bra.


3 kommentarer :

Pimmi sa...

Vad kul med mera LO.s. de är så snygga, roligt att se lite från ditt bOM album också. KLockan över bilden på andra Lo,n är så snygg dekoration och den lilla ugglan längst upp i hördet på den sista lo.n som hänger upp och ner, en finurlig detalj som jag inte såg förra gången jag tittade på den.
Lilla hjärtegrynet hon ligger här brevid mig och leker titut med sin snutte vill nog träffa sin faster snart igen. TUSEN TACK för skötningen ihelgen, det är så typiskt att det blev som det blev men vi hörs väl snart.
Kram på dig

Catta sa...

...tuppen gal i granens topp! Ja, det är ju bara så att tiden går så fort man hinner inte med. Sen går din kära sons mun så fort att jag inte riktigt hinner med där heller, hoppas han inte tycker jag är tråkig... Lillstumpan har ju blivit så stor nu och fått en riktigt kalufs, där ser man också hur fort tiden går. MEN som din underbara lilla dotter sa "Nelly inga tänder" och det är ju sant, dom saknas fortfarande =)
Du har gjort jättefina sidor, det är kul att se LO-sidan av dig någon gång också! Kramar

petra/paradise sa...

Såklart man ska scrappa om sej själv också! Hade min mamma hållt på med scrapbooking som ung så hade jag blivit rent ut sagt ledsen om hon bara scrappat om mej..givetvis vill man ha minnen om hela familjen!! =D
VIlka fina lo´s du gjort vännen!!
Tack för gratulationen!! Många goa kramar Petra