3 april 2008

Klipp!!!

Jajjamensan det har jag gjort, och då pratar jag inte om håret (även om det också skulle behövas) utan om ytterligare ett alfabet till min QK, ett nytt alfabet till en tredjedel av priset här hemma i Sverige. Min vän Catta är så duktig på att nysta fram dom billigt på ebay TACK vännen. Så nu börjar väntan på att det ska trilla ner i brevlådan, och har jag otur kan det ta upp emot två veckor om inte längre, men den som väntar på något gott... väntar väl alldeles för länge!!! :)
Som jag utlovat tidigare så skulle jag ha något nytt att visa och här kommer det.
Ett beställningskort som jag gjort för ett tag sedan och kan visa nu när mottagaren har fått det.
Flickan från hÄnglar & stÄnglar, textstämpeln i bakgrunden-pysselmyran
QK: Alfabetet Ginger, tags samt flourishen från REV
Det är konstigt hur man lätt fastnar i ett och samma upplägg, det känns i alla fall som att jag gör likadana kort hela tiden fast jag egentligen inte alls gör det. Men ibland är det ju bra att man kan utgå från samma upplägg och bara ändra färger och dekorationer. Tyvärr är det nog något som jag måste göra nu några dagar framöver eftersom jag har flera beställningskort på gång som ska iväg.
Men jag ska verkligen försöka göra varje kort unikt eftersom det är mycket roligare så.
Blir spännande att se resultatet av det hela, så får ni tycka till om korten blir för lika varandra.
Något som ständigt återkommer på mina kort (nästan) är ju blommor och ett band som är ihopknutet eller att bandet sticker fram. Mitt förråd på blommor och band är ganska så stort tycker jag själv men man kan ALDRIG få för mycket av det.
Oj, oj det blev mycket svammel idag, du klarade av att läsa långt om detta babbel om du har tagit dig ända ner hit.
Ha det så bra alla ni som är in här och kikar.
/Karolina

8 kommentarer :

Anna sa...

Åh vad fuskigt! Jag vill också ha fler alfabeten.. :( Håller stenhård utkik efter ett Katie (lyckos´dig), men alla som finns ute typ på tradera är så dyra *snyft* Hur som helst, fortsätt skapa så fint som du gör och inspirera oss vidare med både gamla och nya alfabeten!

Anna sa...

Tack så mycket för berömmet! Känns jättekul att få så fina ord. Låna Katie och få stansa vilt låter ju inte helt fel :) Tackar för erbjudandet!

Pimmi sa...

Hallå.
Vill bara säga (än en gång)att jag gillar dina kort skarpt, visst är det bra med lite variation men det är ju samtidigt dumt att frångå ett vinnande koncept :)
Så misströsta inte blommor och band det är ju bara du!!!
Och ett stort grattis till ditt nya alfabete :) Jag har som börjat tro att det rent är så att man VINNER på ebay. Idag sa jag till Jonny "Karro har VUNNIT ett nytt alfabete idag" Visst låter det som att man tror det är gratis.
Kram på dig

Catta sa...

Ja, visst är jag gullig, eller är det som du uttryckte det? "Du ser till att vi handlar så slipper du" *skrattar* Har aldrig sett det på det sättet, men jag sparar ju faktiskt herreje mycket pengar! *asgarv*
Hur det än är så går vi över till dina kort. Är det inte lite av poängen att man skaffar sig en egen stil? Det är liksom då man har hittat hem... Jag är fortfarande på utforskningsstadiet, har liksom inte stabiliserat mig än. Ja, ja det kommer väl det också. Kanske i helgen *längtar* Vi ses väl på lördagen?? Kram

Karolina sa...

Japp, jag dyker upp på mässan några timmar på fm, sedan måste jag och jobba *snyft*
Ja det är klart att man hittar en engen stil men ibland känns det som om det bara blir samma även om det egenligen inte blir det och då vill man ju ha lite variation.

Scrapkatt sa...

Jättefint kort!! Gillar också blommor och band, men av någon anledning är jag lite dålig på att använda det. Glömmer bort det kanske..
hur som helst, hoppas att du får en riktigt trevlig helg!! kram!!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Hej ,hej...hittade en med samma fina namn som jag har ;-) tog mig en litet titt på vad du har för dig...fina saker. /Karolina

Anonym sa...

Hej!!!Va fint kortet var som jag fick av Jessica och Jonas.
/ MVH Malin