9 april 2008

Beställningskort

Dessa kort är till ett par tvillingar som har fyllt 40år.
Killen är brandman så jag kunde ju inte låta bli att använda stämpeln där pojken håller en bil i ett snöre. Bilen har jag gjort om till en brandbil - för visst syns det att det är en brandbil :)
Jag har 3D lackat bilen samt 40.


Stämpel från hÄnglar & stÄnglar
QK tags, namnet med alfabetet Ginger och siffrorna med Studio


Stämpel :hÄnglar & stÄnglar, journalingcirkeln är från Easer
QK tags, vinranka, samt alfabetet Katie

11 kommentarer :

Gårdsromantik sa...

Her du gjort dem själv?

Verkligen snygga.

Hälsningar Maud

Pimmi sa...

Vad förvånad jag blev när jag tittade in här idag fick luta huvudet lite åt sidan för att se det var nått som inte stämde.... tillslut...färgen (eller har det varit så ett tag?, är det magsjukan som har gjort mig helt färgblind?) Snyggt blev det då iallafall. Superfina kort, självklart ser det ut som en brandbil den har ju sos och stege och allt. Du är så finulig :)Jag gillar det undre också men det vet du ju redan. Kram på dig.

Anonym sa...

Oh så fint det blev! Jag vill också ha någon som fyller jämt så jag kan beställa et kort av dig:) Tyvärr har min kompis som skulle gifta sig i aug ställt in bröllopet....de satsar på renoveringar av lägenheten istället....

Ha det bra/Lento

KarolinaH sa...

Jättefina kort! Brandbilen är ju make over av bloggen ser jag.. :)

KarolinaH sa...

Nämen... vad blev det där... Hälften av texten försvann ju!

Skulle stå:
Brandbilen är ju bara för söt! Också har du gjort en make over av bloggen ser jag.. :)

Lillemor Engdahl sa...

Visst får du länka till min blogg! :O)
Jag gör det samma med dig! Har inte varit inne hos dig så många gånger med oj vad mycket fint du gör! Hit kommer jag gärna tillbaka! Tack för titten!
Lillemor

Catta sa...

Men jiiiii, vilken härlig uppdatering du har gjort med sidan! Och helt underbart foto på dig, vågar jag gissa mig till att det är från J:s bröllop?? Hoppas Frida kryar på sig snart så hon är pigg till helgen. Vilken läcker brandman alltså, syns alldeles utmärkt att det är en brandbil, har det nånsin varit nåt annat?? Kramisar

Anonym sa...

Lite ombyte skadar ju aldrig eller hur?
Nej Catta fotot är inte från J:s bröllop utan från hjärtegrynets dop, men jag såg likadan ut i håret på bröllopet *hi,hi*.
/Karolina

Catta sa...

Okej =) Snygg var du i alla fall! Har aldrig ens tänkt tanken att skapa egna bakgrunder med stämplar, måste nog testa!

Annyt sa...

Åh, vilken varm o söt påhälsning du har gjort hos mig, du anar inte vad glad jag blir av att kunna inspirera andra med mina små grejjor!! TACK ska du ha, du har gjort min dag.
Du gör ju grymt fina kort här ser jag..gillar alla detaljer o det fylliga hos dem allesammans, o visst ser man arr det är en brandbil...hallååå ;-)
Lifta på du bara, skulle bara bli stolt!
Stor Kram //Anna

Lisbet sa...

Jag har opererat mig och har inte åstakommit så mycket på sistone. Men nu känner jag att jag behöver inspiration så jag kör en ordentlig blogrunda för att titta om du skapat något nytt eller hittat på något annat som ger mig inspirationen tillbaka.

Ha en underbar helg