23 april 2008

Glömsk.

I förra inlägget lovade jag att återkomma med ett kort dagen efter och nu har det gått två dagar och inget kort, men nu är det här.
Ett beställningskort från en vän till hennes Mamma/Pappa.

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar
QK: alfabetet Ginger, fotoankare
Ser nu att jag inte har calkat dit rosiga kinder och vita prickar innan jag scannade in kortet men jag hade gjort det innan jag levererade det.

Ikväll måste jag sätta mig och göra ett kort till en nyfödd liten tjej eftersom våra bekanta inte fick en pojke som min man trodde (läs tidigare inlägg om ett pojkkort) det gör ju absolut ingenting för vem vill inte sitta och göra lite kort och det är ju alltid bra att ha lite kort på hög ifall att man skulle behöva något.

Jag har massor av nya mönstrade papper och band som kom i tisdags, några kom förra veckan, som jag fortfarande inte har hunnit sätta tänderna i. Jag är ju väldans förtjust i små temaalbum och några till sådana ska det bli av dessa papper.
Men i kväll så ska det bli minst ETT kort.
Om ni vill ha lite ögongodis så kika på det här:(det vackra furugolvet kan ni ju blunda för :) )
Dessutom så ser jag ju att besöksräknaren tickar på i en väldans fart och jag som har lovat en utlottning när den har passerat 2000. Måste bara komma på vad jag ska lotta ut för någonting.

5 kommentarer :

Pimmi sa...

Ojojoj, det var inte lite snygga papper, nu har du mycke att arbeta med :)
Snyggt kort, det blir så läckert med det där garnet bakom blommorna.
Ser framemot att få ser mer temaalbum :)
Ha det bra Kram

Anna sa...

Ojoj vilken hög med papper! Motsvarar nog ungefär hela min samling.. :) Tänkte bara höra, vi ska ha scrapträff på söndag och jag tänkte bara höra om det finns nån möjlighet att Katie kanske skulle kunna få följa med Emma dit så jag skulle kunna få tjuvstansa lite..? Om nu inte du ska vara med i alldeles egen hög person vill säga?! :)
Ha d bra! /Anna

Anonym sa...

Anna: Jag jobbar kväll på söndag men jag ska se till så att Katie följer med Emma så att du får stansa lite.
Pappers-samlingen här hemma börjar vara rätt så stor, många papper köpte jag på mig i början som jag inte alls tycker om nu så jag har tänkt rensa lite och ge bort till en 10åring som också gillar att scrappa som sin moster.
Ha en trevlig scrappsöndag :)
/Karolina

Eivor / Ejja sa...

Oj, oj vad många nya papper och band!! Inte annat än att jag blir lite avens*ler*.
Kortet du gjort är jättefint!

Hej från mig,
Eivor
www.eivor.blogg.se

Pimmi sa...

Hej igen. Håller på tro att jag blivit hjärntvättad eller rent slutkörd men jag fick en uppenbarense inatt. Jag och Catta var hos dig och helt plötsligt pekar Catta upp mot en bunt med papper på dina tavellister i ditt lilla rum och utbrister.....TITTA DÄR ÄR DITT N!!!!!
Har ju då inte fram tills nu haft någon tendens till att vara synsk men det skadar ju inte att kolla (hihi) Kram på dig, vi kanske ses idag, har fått låna Johans nya kamera så tänkte få ta några bilder på dina söta så barn Kram på dig /Emma