24 april 2008

En råååsa chock.

Ja då var kortet till våra bekantas lilla tös klart. Som sagt så blev det väldigt råååsa men är det en flicka så är det, kan ju bara hoppas på att dom inte är allt för unisex-gillande föräldrar. Själv vill jag ju gärna att det ska synas att mina barn är pojke resp flicka, men det är ju jag det.

Stämpel: hÄnglar & stÄnglars John Blund fast jag har bytt ut ansiktet till en flicka. Magnetalfabet från MM

QK: stjärnor samt tags.

Funderade just ifall att jag skulle ta och stämpla upp en liten body med någon gullig text på och två örngott till storasystrarna med deras namn. Tål att funderas på.

Har ni sett att besöksräknaren nu har passerat 2000!!! Helt sjukt KUL, bara på tre månader, en utlottning är ju utlovad och nu vet jag vad jag ska lotta ut. Men lite mera om det senare, kanske i kväll, måste ju hinna göra den också och ute är det strålande sol så jag kanske får sitta i solen och pyssla medans barnen leker i snön.

Ha det så gott alla bloggläsare, ut och njut i det vackra vädret nu.

3 kommentarer :

Catta sa...

JÄTTEFINT kort! Det är väk klart det ska synas att det är en flicka, om inte annat så för andras skull. Då slipper man fråga "Åh, så gullig! Vad är det för nåt?" Låter som man undrar om det är ett barn eller ett djur ;)
Superfin stämpel! Kramar

Pimmi sa...

Mycket snyggt. Jag gillar ju rosa så jag håller fullständigt med dig, klart det ska vara rosa till tjejer åså grönt förståss :)
Visst har du gjort stämpeln till en tjej eller har du två??
Den var då hur söt som helst.
Kram på dig

petra/paradise sa...

*hihi* vilket sött kort!! Härliga färger! Å va gulligt med tofsarna på John Blund! ;)
Kramisar Petra