21 april 2008

Dataproblem

ÄNTLIGEN fungerar uppkopplingen, det har varit tjall på linjen för oss under hela helgen så nu ikväll när vi fick till datorn så undrade min man om jag hade "bloggabstinens" Nej inte alls svarade jag och kröp försiktigt in i mitt lilla rum och bosatte mig här. Nu ska jag ju surfa runt och kika på allt fint som har kommit upp sedan i torsdags för jag hoppas att det är mycket.
Nu kan jag även visa mitt tema-album som jag har skrivit om tidigare, fredagkväll satt jag själv här hemma efter att barnen hade somnat och gjorde dom sista 6 sidorna plus att jag monterade ihop två som legat under veckan.
Förutom framsidan så hör sida 1 & 2, 3&4 osv ihop färg-och uppläggs mässigt dom ligger ju på samma uppslag när man bläddrar i det men jag lyckas inte få till bilderna så här på bloggen men ni förstår kanske vad jag menar.

Framsidan
QK: siffror -studio Classic, myror, fjäril, jordgubbar, löv.
Sommar är chipboard bokstäver som jag färgat med stämpeldyna samt lagt ett TJOCKT lager 3D-lack.


Här ska det stå lugn och ro om ni funderar på den konstiga rubriken. MEN jag hittar inte stansplattan med bokstaven n. Den är spårlöst borta. Jag hade den bara några minuter innan jag skulle göra denna sidan och hittar den inte nu. Två sopkorgar och hela rummen är genomletat och den finns inte längre *snyft*.QK alfabetet på alla sidor är Maddie Anne. samt flertalet andra stansfigurer till QK.
Övrig text är Dymo-maskin samt eget handskrivet.
Ja, det var hela albumet och jag är JÄTTE nöjd med det, känns så skönt att kunna vara det ibland också. Albumet handlar inte om något speciellt egentligen utan om olika upplevelser eller händelser under vardagar som var under förra sommaren. Nu hoppas jag bara att kommande sommar ska bli lika underbar.
Nu ska jag kika runt hos er andra.
Vad kul att just du tittade in här hos mig.
Ha det så bra, återkommer nog med ett kort imorgon.


7 kommentarer :

Anonym sa...

Vad fint albumet blev! Som allt annat du gör.

Kram
//Jess

Pimmi sa...

Kul att se dig i igång igen (datamässigt tänker jag) Du måste ha legat i ordenligt i helgen. När jag var hos dig var ju bara de första sidorna klara. Resultatet!!!! HELT UNDERBART, SÅÅÅ SNYGGT, hela albumet. Måste dock de extra tummen upp till de två sista sidorna. (Oskar och Frida) De var nått utöver de vanliga. Kramisar på dig.

Eivor / Ejja sa...

Superfint album, förstår att du är nöjd! Jag satt också och pysslade i fredags, sonen sov och mannen var på fest...självklart åkte scrapgrejorna fram*ler*.
Du är jätteduktig och får mycket gjort!
Ha en bra dag!

Hej från mig,
Eivor
www.eivor.blogg.se

Catta sa...

Vaddå "dygnets 24 timmar räcker inte till"?? Du sitter EN kväll och sätter ihop SEX sidor!!! Jag tycker det känns som att du har 48 timmar per dygn... (inte för att jag är avis)

Jag håller verkligen med dig, det var ett underbart album du satt ihop, får mig att längta till sommaren. Trots de olika sidornas layouter så märks det att alla sidor hör till samma album. Kommer till dig och granskar det någon dag! Ha det bra! Kram C

Scrapkatt sa...

Helt underbart album du har gjort!! Vilken bra idé, att göra ett album i ett tema så där.

petra/paradise sa...

Sjukt fint album!!! WOW!!!! Man känner verkligen känslan av sommar! =D
Fina foton du använt dig av också =)
kram Petra

Anonym sa...

Jätte fint Album...det blir ett fintminne av förra sommaren!
kram carroB