11 april 2008

I brevlådan igår...

...landade mitt nya alfabet Maddie Anne.Givetvis så skulle det genast provas och eftersom jag nyligen har börjat plocka ihop kort till ett minialbum om sommaren 2007 så kom det väl till pass.
Kan ju bara säga att jag gillar alfabetet skarpt även om vissa bokstäver knappt går att se vad det är för bokstav men när det sätts in i sitt sammanhang så är det inga problem.
Ett smakprov vill ni väl ha?

Ja fortsättning följer, för jag hann två sidor till efter denna, men nu åker vi till stugan så på återseende till veckan.
Denna gången packar jag en låda FULL med pysselgrejer för nu ska det skapas lite kort i helgen jag är så inspirerad... fick pysselabstinens förra gången då jag inte hade något med mig till stugan *fattar inte vad jag tänkte med*
Ha en bra helg allihopa.

4 kommentarer :

Eivor / Ejja sa...

Så roligt med nytt alfabet. Det var riktigt snyggt, har inte "sett" det innan. Jag är själv sugen på Eliza...men men...
Superfin sida du gjort och vad snygg handstil du har!!

Ha det skönt i stugan och pyssla försiktigt.

Hej från mig,
Eivor / Ejja
www.eivor.blogg.se

Scrapkatt sa...

Det där alfabetet står högst på min önskelista, det är så otroligt snyggt. Silhouetten jag har har så svårt att skriva ut snirklig text, men den är användbar till så mycket annat.

Pimmi sa...

Supersnyggt!! Men det vet du ju redan att jag tycker ;)
Kram

Catta sa...

Det verkar ju vara ett jättehärligt typsnitt! Skön LO också, ni hade så mysiga miner på korten, Fridas gillar jag skarpt =) Snyggt med stjälken till blomman och att konvertera färgerna- grönt till kronblad och rött till stjälk. Me like. Kramar