14 februari 2008

Till mig

Idag på Alla Hjärtans dag har jag haft turen att få två underbara kort. Det översta är från svägerskan/vännen (Emma) och det andra från vännen Catarina (Catta).

Är inte så van att själv få kort som någon har gjort och faktum är att det är något speciellt över det, man blir glad över andra kort också så missförstå mig inte, (känns som om jag har satt mig i en dålig sits nu :) ) Men ett stort TACK till er tjejer.Ska tillägga att blomman i verkligheten är lika orange som pappret och det gråa mönstret på pappret är silverglitter som glänser jätte fint, kortet är helläckert i verkligheten *stolt*På det här kortet är den stora blomman helt underbar, den är uppbyggd i flera lager och ser så verklig ut ( när den inte är tillplattad i scannern). *rörd över texten i kortet Catta*Hoppas att Ni alla som varit in här på besök idag har haft en bra Alla Hjärtans dag.3 kommentarer :

Pimmi sa...

Du är värd din vikt i guld (+ min annars blir det inte så mycket) Tack för det underbara kortet jag sprang direkt ut till brevlådan nu står det här brevid mig.
Tusen kramar för att du är du :)

Pimmi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Pimmi sa...

Det är jag som tagit bort komentaren ovan råkade skicka samma två gånger (klantigt)