13 februari 2008

Våra kära vänner

I början på sommaren var vi på bröllop när våra kära vänner gifte sig. En helt underbar dag och dom var så VACKRA. Jag är definitivt ingen duktig fotograf och min kamera är inte ens värd att få heta kamera, men brudparet hade MASSOR av helt fantastiska bilder som jag har fått äran att scrappa. LO:n ska vara i vårat familjealbum om vad det är som vi har gjort/vad som har hänt under året 2007.
Måste sedan berätta att deras bröllop gick i färgerna vitt, grått, silver och en mild limegrön, så den gröna färgen på denna dubbel LO är precis samma färg som hennes buket och inte alls så "dassig" som den ser ut på dessa bilder. Ville få två väldigt enkla LO:s eftersom bilderna är så underbara i sig själva.
Har kämpat länge med att fota dom utomhus men tyvärr vill inte min kamera göra annat än att spegla blixten i fotografiet, så nu fick det vara nog. Brudparets efternamn ska stå med samma alfabet som på första LO:n men jag tänkte att lite anonyma kan dom ju få vara.
Barnen på bilden är deras älskade syskonbarn. Den duktiga fotografen är brudgummens syster.


5 kommentarer :

SusanneSj sa...

Supersnyggt när du gjort så stilrent. Fotograiferna talar ju sitt efet språk.
/Susanne

Pimmi sa...

Jättefina blev dom är de blev färdiga, du som hade så flyt med papprena synd bara att man inte kan se den gröna färgen, den var ju så snygg till korten
Kram på dig.

Malin sa...

JÄttefint!!!

Ha en bra alla hjärtans dag!

Scrapkatt sa...

Vilka vackra stilrena LO´s, tycker det ska vara stilrent till bröllopsfoton, jättefint!
Har du provat att stänga av blixten på din kamera, om den har den funktionen? Jag brukar fota mina kort på dagtid i närheten av ett fönster.
Ha en jättetrevlig alla hjärtans dag! Kram!

Anonym sa...

jätte fint! Du får gärna scrappa något efter vårat bröllop.. ,):
TACK så mycket för det fina alla hjärtans dags kortet och det fina bokmärket. jag blev såååå glad.
kramkram C