9 februari 2008

Inspiration så det räcker och blir över.

Ikväll har det "kortmakats" en hel del i mitt lilla rum. Hela fyra kort är färdiga och det femte är under montering. Jag kan däremot bara visa två stycken här just nu, dom andra får ni vänta lite på eftersom mottagarna ska få dom först, och det dröjer ett litet tag till dess...
Jag har fortsatt med dom underbara hÄnglarna som kom i det nya klubbpaketet, ett kort i mina vanliga traditionella färger och ett i mera rosa nyanser.
Stämplar: Flickan från hÄnglar & stÄnglar, textstämpel från Pysselmyran.
Som jag skrev tidigare så fick jag ju brevlådan full med beställda paket i fredags och bla så hade jag beställt MASSOR av blommor (kan inte vara utan blommor på mina kort) och dessa vinröda är mina absoluta favoriter, måste nog se till så att jag köper några fler av den sorten :)
Det rosa kortet har bara fått utstansade blommor, jag äger inga fina rosa blommor - dom som jag har är knallrosa och dom passade inte alls in här, måste nog köpa lite mildrosa blommor också.
Stämplar: Flickan från hÄnglar & stÄnglar, textstämpeln som är ett gammalt kvitto kommer från Inkywings, det lilla hjärtat är från Pysselmyran.

5 kommentarer :

Pimmi sa...

Oj var du har varit kreativ, fyra kort!!! Och jättefina var dom, Vad kul med runda stämpelmotiv och rundade hörn det bryter av kortet så fint. Måste berömma dina stämpelmotiv de är så vackert målade flickorna ser nästan riktiga ut. Fina färger på båda korten. Trots att jag gillade de andra utmanarfärgerna måste jag ändå erkänna att de här färgerna är Karolina då hon är som bäst!!
Hur fint som helst, kram på dig/Emma

Catta sa...

Väldigt fina kort du har gjort. Det är härligt när man har en bra flow. Själv har jag suttit från tio på fm till elva ikväll och scrappat i Munksund. Vi har haft tre utmaningar och det har varit superskoj! Nu ska jag knyta mig så jag orkar upp imorgon med nya krafter och kvicka idéer. Kramar

monica sa...

tack för kommentaren i min blogg *glad* kul att ha hittat hit till dig, mycket inspiration att hämta =)
Alfabetet jag använde på kortet är Ginger (QK), gillar det massor!
Ha det gott!

Lillemor Engdahl sa...

Hejsan! Härliga kort du gjort! Jag gillar oxå blommor, det är galet vad lycklig man blir av dem... :O)
"Trasslet" bakom blommorna är grönt garn som är så där "trådigt", vet inte vad det heter men det finns i vcanliga garnaffärer eller välsorterade mataffärer. Du frågade efter alfabetet på pojkkortet...ja, det var ju det där med minnet....har stansat med en kompis...minns indet vad det heter...det är ett QKalfabet iallfall!
Lillemor

theresias.blogg.se sa...

Verkligen söta kort! Jag håller med blommor kan man inte få för mycket av!!!
Ha en bra kväll!