11 februari 2008

Som jag har längtat...

...på att detta ska landa i min brevlåda, och idag kom det.
Vad är det för något då?
Jo, ett set med magnetstämpar som jag enkelt ska kunna använda till mindre texter på: ja lite av varje egentligen. Min tanke har länge varit att jag skulle behöva små bokstäver (båda mina clearalfabet-stämplar är för stora) att kunna stämpla med så jag kan skriva texter på alla tags som jag ofta använder på kort. Nu återstår bara att testa om det är något som fungerar bra. *hoppas, hoppas*Sen så passar jag på att lägga upp ett kort som jag monterade ihop i går kväll. Här har jag försökt att komplettera mina favorit scrappfärger med lite mera våriga färger (dvs. lite lila). Resultatet blev väl lite si så där, lilafärgen är mildare i verkligheten än på bilden.
Stämplar: flickan från hÄnglar & stÄnglar, stora textstämpeln från Pysselmyran, lilla textstämpeln från Inkywings.


6 kommentarer :

KarolinaH sa...

Spännande att höra hur magnetstämplarna fungerar. Jättefint kort oxå, passade jättebra med lila till de andra färgerna!

Pimmi sa...

Kul med magnetstämplar, har hört talas om dem man har ärligt talat ingen aning om hur de fungerar. Ska bli kul att se hur det blir.
Fint med lite vårfärger även om våren känns väldigt avlägsen just nu. Blommorna var jättesnygga på det där kortet.

theresias.blogg.se sa...

Å jag har precis hiitat mitt magnetalfabete igen, efter en tids frånvaro. Har använt det på de senaste korten på min blogg. Det är väldigt användbart!
Jättesött kort, det lila piggade upp kortet tyckte jag!

Malin sa...

Jättefina kort (som vanligt=)! Magnetstämplar har jag oxå funderat på! Jag får kika tillbaka in och titta hur det blir med dina! Skynda dej och lägg upp!=)

Ha en bra dag!

Catta sa...

TACK så mycket för kortet som låg i min brevlåda igår, det piggade verkligen upp! Du ska veta att jag kommer att hitta på många utmaningar om jag får korten du tillverkat varje gång =) Det var ett riktigt mysigt kort du gjort i brunt och lila, är hjärtat silver? Lycka till med alfabetet, jag trodde nästan det var studio och hann bli rejält avundsjuk, mitt har inte kommit än =( Kramar

Karolina sa...

Ja, hjärtat är i silver fast bara silverglitterlim :)
Ser fram emot nya utmaningar, ska själv klura ut någonting att komma med.