17 februari 2008

Grattiskort

Idag fyller Catta år och detta kortet fick hon igår tillsammans med en liten present och några tulpaner. Hennes favoritfärger går i svart och rött och då tänkte jag att jag skulle jäklas lite och gjorde ett kort i knallturkost orange och gult, så vi får väl se hur länge hon orkar ha det ståendes på hyllan :)


Stämplar: flickan från hÄnglar & stÄnglar, poststämpeln är från Inkywings men jag vet inte vad det är för "märke"

5 kommentarer :

Catta sa...

Ska du jäklas med mig får du allt komma på något bättre =) jag älskar kortet! Stämpeln är så fin och det ger verkligen en extra touch. Jag har studerat, vridit och vänt på kortet några gånger idag också och det är riktigt mysigt. Tack så mycket *kram*

Malin sa...

Jättefint! Jag älskar hÄnglars hjärtestämplar! Sitter och väntar på att den stora draken därifrån ska dyka upp på nytt. Dom skulle trycka upp nya framöver!

Pimmi sa...

Kortet blev jättefint. Det är så läckert med bubblorna kring kanterna på stämpeln. Och om jag inte minns fel tror jag Catta tyckte mycket bra om blått förr men nu börjar det ju vara något år sedan men de där färgerna passar nog henne bra även idag.
Kram

Anonym sa...

Vilket fint kort du lyckats med! Jag gillade också färgvalet, om än jag skulle ha svårt för att sätta ihop dem själv! Läckert med poststämpeln längst ner, blev något extra!
Kram Ida

petra/paradise sa...

*hihi* vilken buse du är ;)
Men jag tror allt att hon älskar kortet även om det inte innehåller hennes favvofärger ;)
Superfint!!! =D
Många kramar Petra