16 november 2009

Här duggar det inte tätt med inlägg... ska försöka bättra mig med det. Har i helgen faktiskt både gjort lite julkort samt "altrat" en ask. Har däremot inte hunnit fota den men då har jag ju något kvar som jag kan visa senare i veckan :)
Svägerskan berättade att hon hade FLERA minialbum-ideér som väntade på att få bli scrappade, jag har ett starkt tycke för minialbum och blev ju självklart lite sugen på att knåpa ihop ett jag med. MEN skrivaren i huset fungerar inte, vi har "råkat"radera bort skrivarprogrammet från datorn och nu hittar jag inte installationsskivan.... blir nog till att tömma dom två garderoberna i mitt lilla rum och se om CD-skivan gömmer sig bakom all bråde (läs pysselateraljer) som också finns där inne. Jag vet nämligen att skivan ska finnas där.
Hur som haver så är ju detta en scrappblogg och eftersom inga nya foton finns bjuder jag idag på en gammal altrad chokladlåda, en liten väska samt tre minialbum sidor.
7 kommentarer :

Pimmi sa...

Halloj, du uppdaterar då din blogg i allafall det är mer än vad man kan säga om min :)Ska bli kul se helgens alster och minialbumet som är på G. Kram Svägerskan

Viddan sa...

Vad många fina saker=)

sagapo sa...

Så mycket fint du har gjort!!

Lotta sa...

Hej.
Intressant kväll på jobbet :)

Catta sa...

Vi är så glada om det kommer någonting att läsa, så det gör inget om bilderna är lite äldre!
Kram Catta

Erica sa...

Du är en stjärna på minialbum, så många fina, känner igen vissa, bara roligt att se dem igen!!

Kram, Erica

Anna sa...

Åh, vad fina saker du har gjort! Väskan blev jag väldigt förtjust i må jag säga. Jag har ännu inte provat på att göra sådana där album - typ som din Family...skulle kanske prova det. Din blev ju så snygg!

Kram//Anna