11 oktober 2009

Mysa med kreativitet och skapande.

Scrappkvällen med juntatjejerna gick som på räls, nu är dom varma i kläderna när det gäller att scrappa och deras kreativitet medförde att dom blev VÄLDIGT tysta. Jag som redan har gjort mitt album och endast är med som moraliskt stöd och hjälpreda tyckte det blev ganska tråkig tystnad emellanåt, så jag plockade fram stickningen mellan bokstavsstansning och rådgivning :)
Några blider på tjejjernas kreativitet bjuder jag på här:Helgen har varit en helg helt utan planer, maken har befunnit sig i landets södra delar och jag och barnen har tagit dagen som den har kommit och jag kan meddela att det har inneburit en hel del mys....
Till att börja med, fredagsmys:

Mys för/med dottern inne i pysselrummet, jag har nämligen en dotter som också är kreativ och gillar att skapa. Måla med vattenfärger och pärla halsband är favoriter och i helgen var det vattenfärger som stod på schemat.

klart man måste prova måla med fingrarna också :)


TV-mys i mängder då jag samtidigt passade på att starta upp en ny stickning....

Utemys i höstlöven, baktanken hos mamman i huset var naturligtvis höstfotografering :)


Höstplantering på bron tillsammans med lite ljuslyktor gör det mysigt i mörkret...

Sist men inte minst har jag dessutom själv hunnit mysa inne i pysselrummet, jag har faktiskt scrappat! Har varit dåligt med det på sista tiden men nu börjar det klia i fingrarna...
Bjuder på en liten "sneakpeak" idag, resten får ni se när detta har landat hos sin mottagare.


Några, eller rättare sagt 5 (snart 9) små, spillbitspappers-kort har det också gjorts och som grädde på moset ligger en icke ihopmonerad LO färdig på skrivbordet.
Ja, jag tycker nog att rubriken kan sammanfatta våran helg rätt så bra.

5 kommentarer :

Anna sa...

Vad fint kort hon är ju bara för söt, "dotra" din! Du är verkligen duktig på att fota! Jag är nyfiken på det som man bara får en "sneakpeak" av...!

kram//Anna

Myownhome sa...

Vad pyssligt det ser ut på alla dina bilder! :) Härligt..!

Pimmi sa...

Riktigt snygga foton du har tagit, du får alltid till det så bra. Så kul att ni har tagit upp pysslandet med julalbumet igen, snart får ni börja med ett nytt :) Ha det bra kram Emma

Petra/Paradise sa...

Vilka underbara foton! =D

kramisar på dej!
//Petra

Catta sa...

Vilken härlig helg ni haft du och dina små. Jag är imponerad av din fotografering och av hur go' mamma du är!
Träffade V på Keramix och hon berättade att ni har påbörjat ett nytt juntaprojekt, stickning! Det är bra att du håller dom och er alerta =)
Kram C