8 oktober 2009

Höstfärgad 50 åring.

Brunt, rost, orange och turkost kan det bli mera höstigt? Jag tror inte det och jag gillar verkligen att arbeta med dessa färger på korten, lämpligt "skitigt" och nött blir det :)


Stämpel: hÄnglar & stÄnglar
QK: alfabetet Studio Classic, små tags
Ikväll blir det däremot julpapper för hela slanten. Jag håller i "albumkurs" ha,ha, ha!!! nej inte så allvarligt utan det är juntan som förra julen började med detta album och nu ska vi se om vi får ihop det innan nästa jul närmar sig :) Ingen i juntagänget förutom jag är scrappare, jo förresten en av dom klipper i lite papper emellanåt, men dom är verkligen SUPERDUKTIGA, hejja tjejjer!
På tal om julpapper satt jag idag och kikade lite på några scrapbutiker på nätet och några "klick" senare så gick TRE beställningar iväg :) längtar tills brevlådan är överfull av paket.
Har inte köpt scrapsaker på evigheter utan bara använt mig av det som har funnits hemma, ingen direkt inspiration har funnits heller, men nu när det börjar dyka upp så otroligt fina julkort på bloggarna kan man ju inte låta bli.............

3 kommentarer :

Pimmi sa...

Halloj
Har tagit mig ut på internet igen, vilken abstinens att va utan internet ett dygn :)
Supersnygga kort, riktigt härligt med höstfärgerna. Ska bli kul se fotona på de två prinsessorna och även de övriga fotona på "sockergrynet"
Kram Emma

Karro sa...

Hej! Supersnygga höstfärger på kortet. Jag är alltid lika imponerad av dina snygga färgkombinationer.
Du får föresten givetvis scrappa efter de skisser jag har lagt ut i bloggen, jag är bara glad om någon vill använda sig av dom. :)

NetteR sa...

Här inne fanns det mycket fint att vila ögonen på, så duktig du är!