2 maj 2009

Cykelpremiär

Oj, oj, oj vilka härliga dagar vi har nu! Solen värmer ordentligt och vindarna är ljumma, barnen springer omkring i t-shirt och keps om dom inte sitter på cykeln och trampar :) Här har vi bara tagit Valborgshelgen som den har kommit och det har varit SÅ skönt.
Idag vinkar vi av pappan i huset som åker till Rhodos, sedan är det nog dags för mig att ta en premiärtur med cykeln för det här året, kanske gör vi en liten utflykt till något roligt så att kameran få arbeta.
Lite pysslande har det också blivit tidigare i veckan och här ett kort till en 60-åring.
Stämpel: hÄnglar & stÄnglar
QK: alfabetet Studio classic

5 kommentarer :

Anna sa...

Åh vad härligt det låter att fara till Rhodos!! Är lite avundsjuk...men vi har ju haft så fint väder de senaste veckorna så man får inte klaga! Jag måste medge att jag blev jättesugen på att köpa en likadan kamera som du och Emma har...och nu har jag införskaffat mig en sådan. Jag kanske hör av mig så att jag får några bra tips på hur jag ska använda den...! Jag hörde av Emma att du hade gått en fotokurs...:-)
Men Jag vet inte just nu om det blev en Nikon D60 eller om det blev en Canon eller Sony...gubben är i stan och har inhandlat och ville inte tala om för mig vad det blev, skulle bli en överraskning.

Vilket fint kort du har gjort, väldigt stilfullt!

kram//Anna

Vera sa...

Som vanligt så har du återigen gjort ett fint kort. Jag vet inte exakt vad det är som gör det, men dina alster blir så
2ombonade" på något sätt (nu finns det väl risk att jag låter flummig) men... jag vet inte om det är dina blomsterarrangemang el "underramarna" i enfärgat som gör det... Vad det då än är så blir dina kort snygga! :)

Ha en bra vårdag/ Vera

Eivor/Ejja sa...

Verkligen ett fint kort! Fint hur du gjort med blommorna och gillar papprerna.
Trevlig dag!

// Eivor

Yoli Design sa...

Hej hej...
å tack för dina supersöööta ord... :D Glad!!
Du är inte så dålig på att ge kanonfin inspiration du heller!!
Underbart kort... söta detaljer å allt... :D

kraaaaaaaam

Yoli Design sa...

hej hej tjejjen...
du har en liten sak inne hos mig... :D
Kom får du se!! :P

kraaaaaaam