14 april 2009

Rosa & brunt

Rosa och brunt är numera en klassisk färkkombination som jag ofta använder mig av och än så länge har jag inte tröttnat på det, kanske beror på att jag själv är en ganska så rosa tjej :)
Det här kortet skickades för ett bra tag sedan till dess beställare och jag tror att den rätte mottagaren har fått det i sin ägo nu.
Stämpel: flickan från hÄnglar & stÄnglar, hunden är en del av en stämpel från Whipper Snapper
Jag tror jag har avslutat flertalet inlägg nu med att jag inte har något mera att visa och det stämmer fortfarande. Men jag har några beställningar att ta tag i så snar kommer det mera som jag kan visa.
Kan passa på att svara på lite frågor som jag har fått både här på bloggen och via mail.
Vad är det som hänger ner från dom små rosorna?: Jag antar att det är den gröna spiralen som ni syftar på och det är ståltråden/stjälken som sitter fast på rosen. Jag lindar den runt toppen på ett penskelskaft så den blir spiralformad och sedan är det bara att dra lite i den :)
Var har du köpt alla små metalldekorationer där det står made with love... ?: Dom är bla. köpta via Inkywings och Landstoken (tror jag det hette)
Hur får du skuggorna bakom dina stämpelmotiv? Den ljusgråa skuggan bakom motiven målar jag med Promarker Cool grey 1. Ibland färgar jag in bakgrunden med Distress Ink som jag svampar dit i olika lager för att få en mjukare skuggeffekt.
Var får du tag på alla hÄnglar & stÄnglar stämplar? Jag köper dom via deras hemsida. Oftast köper jag klubbpaketen men ibland beställer jag några styckevis också eftersom dom utkommer lite olika.
Var får du all inspiration ifrån?: Åh, internet är fantastiskt! Kikar runt bland olika bloggar och insuper inspiration, finns så otroligt många duktiga scrappare runt om i världen som delar med sig av kunskap och inspiration. Jag inspireras av allt möjligt, det behöver inte bara vara scrappade saker som ger mitt skapande en kick. Det kan vara lite vad som helst, för några dagar sedan när jag sorterade tvätt och vek ihop handdukar och la in dom i skåpet hamnade mörkgråa, oranga och ljusgröna handdukar brevid varandra sa jag högt- WOW vilken färgkombination det borde jag testa. Inspiration till kreativitet finns överallt.
Ja det var vad jag kunde komma ihåg att frågorna har handlat om, ha nu en fortsatt härlig vecka, solen strålar från en klarblå himmel, snön smälter och nu är det snart vår på riktigt...

5 kommentarer :

Norunn sa...

For et helt utrolig nydelig kort!

Anna sa...

Åh, vad härligt att du faktiskt tar dig tid och besvarar "alla" frågor som du kan tänkas få! Det är ju bara så, att man beundrar och blir alldeles salig när man tittar på dina alster, för de är ju så otroligt vackra.

Hoppas att påskhelgen har varit bra och att ni har fått njuta av vårsolen!

kram//Anna

Chris_P sa...

oj vilket fint kort!!!

Yoli Design sa...

hihi så härligt du beskriver dina tankar och hur du gjort ditt alster... kul läsning trots mkt text!! :D

Kortet är suuuperfint!!

kram

webmosterhelene sa...

Tack för din rara kommentar :-)

Vilka fantastiska kort och layouter du gör! Underbar stil!!

/Helene