1 april 2009

30!!!

Jag kan sammanfatta gårdagen (31/3) med att jag gärna fyller 30 år nästa år också :)

Familj, släkt och vänner dök upp om vartannat för lite smörgåstårta och tårta. Med sig hade dom
MÅNGA paket och jätte fina blombuketter :) Jag blir som ett litet barn för jag tycker verkligen om att få paket, stora som små.
Vad jag fick för något? Smycken x flera, spikmatta, presentkort på fin restaurang, tovade små påskägg att hänga i påskriset som en vän har gjort, badlakan och härliga duschatteraljer, glasfigur som visar att livet är härligt (och det är det), pengar (gissa om det ska handlas lite till kameran) och jag har säkerligen glömt något nu i skrivande stund... jo en grill fick vi också.
Men det är ju inte nog med det för på lördag har vi fått i uppgift att lämna bort barnen till barnvakt och sedan blir vi upphämtade för en heldag/kväll med kompisgänget, vad som händer vet vi inte men det ska säkerligen bli mycket roligt... :)

Lilltösen var ju naturligtvis nyfiken på alla fina blommor och ville gärna peta och känna lite, jag såg min chans till ett foto med kort skärpedjup på blomma/fingrar i fokus och ansiktet i bakgrunden och jag lyckades väl lite si så där men man är ju nybörjare...

10 kommentarer :

K sa...

Grattis i efterskott! Låter som att du hade en riktigt trevlig dag.
Jag tycker att du lyckades riktigt bra med fotot. Va kul att gå fotokurs och lära sig kamerans alla funktioner.
Ha det så bra!

Anna sa...

Stort grattis i efterskott! Längtar nästan till att fylla 30 själv om man får så mycket fina saker ;)
Hoppas ni får jättekul med era vänner på lördag också!

Myamia sa...

stort grattis i efterskott! Låter som om ni får en spännande lördag, kram myamia.

Anna sa...

Man får GRATULERA...nu har du blivit "stora" damen! Jag hoppas att ni får en underbar dag på lördag! Njut och må väl!

kram//Anna

Magda sa...

Hej och grattis i efterskott! Då fyller du ju år samma dag som Linda (3A), för hon fyllde också 30 den 31/3. Vi har varit i Jäckvik en vecka så jag har inte kikat in här på ett tag.

Jag ska komma upp på jobbet någon dag, har väntat på att magsjukan ska försvinna först. Sen har vi inte varit så friska heller, Adam har haft dubbelsidig lunginflammation, så han har varit sjuk några veckor. Men är frisk nu som tur är.

Ha det bra! Kram

Anonym sa...

Nu är det snart 24 timmar kvar!!!!

Karolina sa...

Gaahhh! vad du anonyme kommenterare gör det spännande :) Men det tackar jag för, något mer spännande händer inte när man är hemma och vabbar med en febrig liten tös.
/Karolina

Erica sa...

STORT GRATTIS i efterskott!! Håller helt med dig, man blir som ett barn då man får presenter, det blir man aldrig för stor för!

Tusen tack för tipset om copyrighttecknet, det ska jag absolut testa.

Kram, Erica

Pimmi sa...

Stort Grattis i efterskott, synd att vi inte kunde komma på din STORA dag. Men vi fick ju va med i går och så har vi ju en mysig påskhelg framför oss. Hoppas du mår bra idag ;P Kram från svägerskan

Anonym sa...

Tack så mycket för det fina påsk kortet.
Påsk kramar från
Fam.Wennberg