16 mars 2009

Triss

En liten triss i kort som nu har gått iväg, det första till en kompis som har fyllt år och dom andra två till dess beställare. Lila har blivit lite av en favoritfärg eftersom jag har fått hem så fina lila blommor :) tänk vad lite det behövs för att man ska ändra sig i färgval.
På dom två lila korten har jag användt mig av samma papper, men jag har fotat det översta i dagsljus och det undre i kvällsmörker utan blixt, därför skiljer dom sig så mycket åt.
Ett lite färgglatt kort till en som gillar färg.Så mycket pysseltid har det inte blivit, jag som trodde jag skulle sitta och pyssla varje kväll eftersom maken varit bortrest i snart en vecka, men icke det, jag har suttit och lekt med kameran eller slö-tittat på tv:n -vilket jag nästan aldrig gör nu förtiden. På dagarna har jag och barnen varit ute och kört skoter, tolkat med bob och haft helmysigt och i helgen tog vi två långa turer tillsammans med min lillebror och hans dotter och oj vad jag har träningsvärk i armar, ben och höfter nu. Jag har kört fast, tippat och krånglat med skotern och trots att det är lillebror som har fått slita upp skotern åt mig så värker det i kroppen... kanske ett tecken på att man är otränad... kanske inte konstigt att man då också sitter och slötittar på tv :)

Nu ska jag återgå till lite "pluggande" gäller ju att hänga med när man går fotokurs :) nej så allvarligt är det inte men det är ju sååå kul när man faktiskt förstår hur kameran fungerar och hur man ska tänka när man skall fota manuellt för det hade jag iiiingen aaaaning om, men nu vet jag det!

4 kommentarer :

Anna sa...

Oj, så snygga kort. Verkligen fina färger! Lila och rosa har också tydleigen blivit min färg helt plötsligt...men det är rätt fint, lite vårkänslor över det hela.

Hoppas att du har det bra och att vi kan synas snart!

kram//Anna

Anna sa...

Äntligen nån som uppdaterar! :)
Tack för dina "husmorsknep", jag är beredd att pröva allt nu så alla tips mottages tacksamt.
Vad mycket fint du har scrappat! Själv har jag inte rört scrapsakerna sen jag gjorde inbjudningskorten till bröllopet. Nästan så man skäms.. Men jag tror faktiskt att jag ska plocka fram dom ikväll om jag inte är för trött.
Ha det så bra!

Norunn sa...

Så kjempeflotte kort du har laget! :) Flotte farger og nydelig fargelegging!

Vera sa...

Du är så duktig! Dessutom är jag impad över dina fina blommor och blinget du har i mitten. Är det brads eller gör du något eget?
Toppensnyggt hur som haver!