11 mars 2009

Sockersött till en 30 åring, varför inte?

Jag gillde i alla fall färgkombinationen och det gjorde visst mottagaren också :) känns riktigt vårigt.
Den här gången utgick jag från en kortskiss när jag gjorde detta kortet och det brukar jag aldrig göra men kanske borde jag göra det lite oftare eftersom jag nästan alltid fastnar i mina upplägg och gör samma, samma, samma...Stämpel: Magnolia
QK: Alfabetet Maddie Anne
Papper: Basicgrey Sugered

Insidan fick sig också några lager med papper :)


Nu är jag ledig resten av veckan och hoppas på lite mera pysseltid än vad det har varit den senaste tiden, men nu ska vi bylta på oss lite kläder och gå ut i vintersolen. Idag hoppas jag på att få igång skotern (misslyckades förra veckan) så vi kan fara ut en liten sväng jag och barnen, sonen är nämligen TOKIG i att tolka med bobb. Sen har jag en spännande kväll framför mig, ska nämligen på en "kamera/foto -kurs" hoppas detta ska ge massa kunskap och inspiration till mera fotograferande och lärande.
Ha en bra dag alla ni som kikar in här, blir alltid lika glad när ni lämnat ett litet avtryck efter er :)

7 kommentarer :

Anna sa...

Jättefint kort! Har varit lite skeptisk mot såna där rosor men nu när man får se dom i nåt sammanhang så inser jag ju att dom är jättesöta! Sen är jag ju tydligen väldigt svag för rosa, fast jag inte vill erkänna det själv :) Ett kort helt i min smak alltså!
Ha d jättebra!

Anna sa...

Otroligt fint och härligt kort! Du verkar gilla ungefär samma färger som jag...! Jag håller med dig, man borde använda sig att kortskisser ibland för att inte hamna i samma spår... Det är så lätt att göra det, det bästa är om ngn annan "köper" papper och man får göra ngt kreativt av det, så att man inte alltid går och köper "samma saker" hela tiden.

Som sagt var, jättesnyggt blev det!

Tack för din fina kommentar på mina LO:s, det värmde.

kram//Anna

Pimmi sa...

Snyggt kort, gillar verkligen det rosa, vilken snygg kombination. Kul att du provat en kortskiss, det var risktigt ovanligt, men det är ju sant, har man din fantasi och inspiration så behövs det ju inga skisser, alla korten blir ju så fina. Ha det bra Kram Emma Ps, riktigt snygg insida

Catta sa...

WOW! Går du på fotokurs?? Det blir ju så att jag sätter mig i bilen och kommer förbi, SÅ nyfiken jag blev! Kram
Och fint kort såklart, precis som alltid =)

Annyt sa...

Superfint kort!! Grönt o råååsa ÄR snyggt! Så gillar jag även att insidan fått papper, det blir så mycket mer då!!

Lisse sa...

Du har vunnit i min citattävling! Ett pris kommer i postlådan under veckan!

Anna sa...

Jag ska ju definitivt inte uttala mig om att vara dålig på att uppdatera med tanke på min "gamla" blogg :) Men just igår kändes det som att jag hade behövt väldigt mycket att fördriva tid med. Att jag klarar den här veckan det tror jag också, men jag kan ju säga att den inte börjat bra (mer om det kommer snart på min blogg).
Ha det bra!