10 februari 2009

Min lilla modell!

Idag plockade vi fram "studion" här hemma och fotade lite jag och lilltjejen. Kinaklänning och lackeskor stod på schemat och det gick väl lite si så där.
Jag måste nog lämna in min kamera för kontroll för jag misstänker att det har hänt något, den vill inte riktigt vara med samt att det har börjat låta ett konstigt knäppande ljud efter varje fokusering och jag kan inte påminna mig om att det gjorde det för några veckor sedan.
Fotona blev definitivt inte dom bästa och nöjd är jag inte alls, oskarpa och nja jag vet inte riktigt vad men lilltjejen är ju alltid fantastisk och det är så kul att hon ställer upp på mammas påhitt.
Här får ni kika lite.


När jag ändå höll på och leka med korten så monterade jag ett med pippilångstrump också...


Ja en annan gång var det inte riktigt lika kul när mamma ville fota men ställer upp det gör hon ändå, älskade lilla skruttunge :)


4 kommentarer :

Catta sa...

Är hon inte underbar? Det behöver ju inte vara glada miner på alla kort, hon är lika söt ändå =) Låter inte roligt med din kamera, hoppas att det inte är något allvarligt... Kram

carroP sa...

Å vad hon är söt, din lilla skruttunge ;)
kram c

Magda sa...

Hon är verkligen söt (även på bilderna med sur min)! Och lik dej tycker jag.

Har vattkopporna försvunnit??

Erica sa...

Vilken söt tjej du har, gillar speciellt den understa porträttserien. Fint ljus i de bilderna!
Läste om din renovering nedan, visst gör det skillnad att måla furutak vita! Har själv gjort det nyligen i ett av barnens rum, det var som att taket "höjdes och hela rummet ser större ut. No more furutak..

Kram, Erica