11 februari 2009

Idag är temat blått.

Här kommer två färdiga kort med dom nya hÄnglar stämplarna som jag visade tidigare. Först ut ett kort i blått och rött där hjärtat har fått följa med hela vägen genom kortet. Framsida, insida samt baksida :) Stämpel: hÄnglar & stÄnglar
Papper: Tilda serienHär ett kort med hjärte-paret Valentin och Valentina, jo det är sant dom heter faktiskt så :)
Figurerna är satta på 3D-kuddar samt cirkeln bakom dom så det sticker ut ganska mycket och blir ett häftigt djup i kortet, syns ju dessvärre inte här i platta datorn men man kan ana skuggorna. (ska tillägga att det blåa pappret inte är så där knallblått som det verkar här, det är mera mild dalablå/turkos)

Stämplar: hÄnglar & stÄnglar
Papper: Tilda serien
QK: Bladkvistar, fotoankare
Dekorationer: Blommor-YouDo, mellandelspärla-metall Inkywings.Jag har börjat bli less på alla spillbitspapper som jag samlar på mig, jag använder dom aldrig. Barnen har en hel låda med sådana pappersbitar och lilltjejen är expert på att sitta och klippa sönder dom, kul har hon men dessvärre så ligger alla bitar sedan på golvet och det är ju lite lika kul tycker jag. Nu hade jag tänkt att jag skulle försöka sätta mera papper på mina kort så kanske det används i alla fall och blir mindre spillbitar att våndas över. Är i alla fall värt ett försök, eller hur?

3 kommentarer :

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej hopp!!

Tack för din gulliga kommentar på min blogg!! Värmer såååå...=)

Kul oxå att hitta till din mysiga sida..Ha det gott!!

kramar Malin

Anna sa...

Tjena,tjena!

Ja, man blir alldelses förstummad...jag blir mer och mer...det är svårt och förklara men så underbara kort! Vädligt stilfullt!

Kram//Anna

K sa...

De nya hÄnglar stämplarna är helt underbara! Jättesöta!
Snyggt med blått och rött i kombination på kortet, det gjorde sig väldigt bra tillsammans.
Kika in på min blogg, du har en award att hämta.
Kram