25 januari 2009

Två grattiskort som jag tror har nått sina rätta mottagare nu. Likadana papper och färger men ändå olika :)5 kommentarer :

Norunn sa...

så herlige kort! flotte farger, og stilig at like mønsterark kan gi så ulike kort:)

K sa...

Va kul att se att du är igång igen efter eran semester. Blir inte ett dugg sugen att åka iväg till varmare breddgrader när jag ser fotot du har lagt ut. Ser ju ut att vara helt underbart.
Otroligt vackern minialbum du har gjort! Superfina papper och svart/vita kort blir alltid så snyggt!

Catta sa...

Vilken tur att K skrev om minialbumet, annars hade jag inte sett det. Det har kommit in så många inlägg sen jag var här sist. Att skapa för sin egen skull men att sen ge bort det till dom som uppskattar det är väl en vinn- vinn situation? Det är överraskningarna som jag minns mest. När det ligger ett paket i brevlådan som jag inte beställt, när jag får en blombukett utan att fylla år eller när någon man inte väntar kommer på besök. Underbara små händelser som förgyller vardagen och du har förgyllt vardagen för många av oss! Stora kramar och tack till dig.

Pimmi sa...

Så otroligt att du lyckas få till två så olika kort med samma papper, det är en konst isig. De var så fina båda två, läckert med en blomma bakom siffrorna. Tack för lånet av embossing pistolen Kram Emma

Lise-Lott G sa...

jättefina kort!!

ha det gott.

kram Lise-Lott