18 december 2008

Ett dopkort i inte så typiskt "flickiga" färger men jag kunde inte låta bli att göra det åtminstonde lite flickigt genom att sätta dit ett hänge med en prinsesskrona. Lite juligt blev det nog också eftersom hon döptes på självaste luciadagen :)

stämpel: Magnolia
Sen till en fiskande femtioåring (ursäkta den usla fotograferingen, grynigare än så här kan det nog inte bli)
Stämpel: hÄnglar & stÄnglar,
och till sist till en mamma som också har fyllt år

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar

Idag står knäckkok, pepparkakshusbygge, sy kanterna på juldukarna samt att sticka det sista på en av julklapparna på mitt och barnens schema, det känns att julen närmar sig nu och det är ju så mysigt.

4 kommentarer :

Pimmi sa...

Jätte fina kort, så läckert på det i mitten där du använt dig av kolegieblock som "fotomatta". Frächt med lite färgglatt dopkort så här i vintertid. Ps. det borde vara absolut förbjudet att lägga ut gryniga kort då man har en så fin kamera (hihihi) ;P Hälsningar från en som inte är ett dugg svartsjuk!!

Magdalena sa...

Hej!

Så nu kan jag ringa till dej nästa gång jag vill ta lite fina fotografier på barnen? :) Nu kan du ju börja extraknäcka som fotograf.


God jul från oss

Norunn sa...

så herlige kort!! Jeg syns du har en så superflott stil, ordentlige gladkort du lager :D

Catta sa...

Avundsjuk, jag är så avundsjuk... När E berättade vad du fått åkte underläppen ut direkt, måste man vänta tills man blir 30 för en sån present?? Sällan har min längtan varit så stor till att fylla år...