1 oktober 2008

Jag tror nog att jag har snöat in lite på att göra texten på remsor som man sedan böjer, gillar effekten starkt så jag fortsätter nog med det ett tag till :)
Det fungerarde även att göra så på ett bröllopskort märkte jag och beställaren gillade det också. Ett höst bröllop = höstfärger på kortet.

Stämpel: Magnolia
QK: blad, hjärta, små tags

Det är mycket korttillverkning just nu så fler kommer...


6 kommentarer :

Anonym sa...

Vilka fina kort du har gjort den senaste tiden! Gillar skarpt de böjda textremsorna jag med, måste testa själv, snart, nu, genast! Tusen tack för inspirationen!
Kram, Erica

Pimmi sa...

Ojojoj, här händer det grejer, vet ju att du har mycket på g men att du uppdaterar med denna hastigheten var jag ju inte beredd på hinner ju inte ens skriva kommentarer. Kortet är jättefint, tummen upp för textremsorna är också inne på det nu men det är väl för att hela sessans album bygger på det. Jag tycker det är supersnyggt sceciellt när de är böjda så du kan gärna fortsätta med det. Tack förestan för den fina kommentaren det var dig jag tänkte på men det förstod du ju redan. Tusen kramar till alla tiders scraparazzi :) Kram

Anonym sa...

Såååå mycket fint du gjort!! Du är ju bara SÅ duktig, gillar dina upplägg och små detaljer som du får till.
Textremsorna får du gärna fortsätta med för mig, för jag gillar dem också.

TACK för all inspiration du ger, ska städa mitt pysselbort och sätta mig NU.

Kram från mig,

Anonym sa...

mummsfillibabba vilka fina kort du gjort det senaste! Å jag håller med om att de små textremsorna är klockrena å jag kan tänka mej att de ger ännu större effekt live! =D
Du är makalöst duktig på kortmakeri vännen!
En sann inspirationskälla!
TUSEN TACK!
kram Petra

Therese sa...

Lekkert, lekkert og atter lekkert. Nydelig at du har klart å kombinere høstfarger i bryllupskortet.

Klem,
Therese

Mya sa...

jättefint, riktigt romantiskt kort! kram