26 augusti 2008

Triss i kort!

På samma surströmmingsmiddag som jag skrivit om tidigare uppvaktades även tre nyblivna föräldrar. Beställningen på korten kom in ganska sent så jag sa att om jag hinner så kan jag försöka göra något enkelt. Ja, och det var ju lättare sagt än gjort, tänkte först bara göra en "papperslapp" med ett motiv och lite text, men hur sjutton gör man det? kändes liksom för enkelt och blaha, blaha. Det fick istället bli minde kort i storleken 12x12 cm, och det gick superfort att göra, jag hade redan färdigmålade stämpelmotiv sedan tidigare och sedan tog jag fram pappers-spill och lite smått och gott, hips vips så var uppläggen klara och eftersom ytan är mindre så rymms det inte så mycket. Innuti fick det bli en liten dikt.
Själv tycker jag att dom blev lite extra gulliga eftersom storleken är en annan än jag brukar göra, det syns däremot inte så bra här men om man ser att stämpelmotivet tar upp en rätt så stor yta så förstår man kanske. Favoriten blev nog den översta, vet inte riktigt varför (förutom mottagaren, eller hur J/E!) men kanske för att den är enkel och stilren, konstigt egentligen eftersom jag annars gillar att ha MYCKET på mina kort, jag har ju lite tankesättet att ju mer desto bättre, men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig :) eller rättare sagt variera sig.

9 kommentarer :

Catta sa...

Dom blev jättefina! Förstår problemet med att "bara" göra något enkelt, men den mindre stoleken på korten var ju smart. Snygga rankor! Och du, det finns väl blå dopklänningar också?? =) Kram

Therese sa...

Fantastisk nydelige kort.
Likte dem alle sammen.

Johanna sa...

Mycket mycket söta små kort!!
Stämplarna är underbara. Är det Magnolias?

Kram Johanna

Pimmi sa...

Jättesöta,säkert jätteroligt format att scrappa i. nått för mig som inte gillar så mycke dekorationer :) Kram på dig

Myamia sa...

Jag tycker korten är ursöta, men jag gillar oxå det översta mest! :)

Eivor / Ejja sa...

Dina kort är ju supersöta! Stilrena, lagomt med dekorationer och finfina papper.
Kul att höra att ngn mer har en passion för band*ler*.

Kram från mig,

carroP sa...

ja de var jätte fina, håller med dig att dett enkla var fint men de andra var också jätte fina men som sagt det är kul med lite variation!
kram carro

muhren sa...

Verkligen underbara beställningskort!

Kram Linda

Myamia sa...

Tack för kommentaren på min blogg när jag var osäker på hur jag skulle göra med skolan... jag stannade hemma , och tur var det för jag låg däckad i feber hela dan. kram maria